b-apart-achtergevel1

Oplevering B-Apart Hotel

Er zijn 31 luxe appartementen ingericht van twee- en driekamerappartementen tot duplexwoningen en penthouses. De overige 60 kamers zijn ingericht tot hotelkamers.

Het was een ingrijpende transformatie. Het monument moest zijn waarde behouden en het interieur zou een flinke transformatie moeten ondergaan. Het hotel werd in twee zelfstandige delen opgesplitst: wonen en hotel. Beide delen hebben een entree gekregen dat leidt naar het hart van het pand. Het penthouse op de 5e verdieping wordt volledig gebruikt voor wonen. De woningen hebben een grootte van circa 70 tot circa 220 m2 en hebben, waar dit gerealiseerd kon worden, een ruim balkon of dakterras.

Opdrachtgever Pleijsier Bouw Nijkerk gaf Terberg Totaal Installaties de opdracht om de transformatie te realiseren. Zo heeft Terberg de elektrotechnische, beveiligings-, brand- en ontruimings-, water-, sanitair-, verwarmings-, koelings-, riolerings- en luchtbehandelingsinstallaties aangebracht vanaf juli 2015 tot en met maart 2016. De appartementen zijn in mei 2016 opgeleverd.

Opdrachtgever: Pleijsier Bouw Nijkerk
Locatie: Den Haag
Provincie: Zuid-Holland
Disciplines: Elektrotechniek, Werktuigkunde, Brandbeveiliging, Beveiliging