Terug naar toepassingen

Scholen

Onderwijs is de sleutel voor ontwikkeling. Het is daarom belangrijk dat een school een plek is waar je graag komt. Goed installatiewerk is daarbij niet weg te denken.

Contact opnemen
Scholen en onderwijs

De juiste installatie voor iedere leeromgeving

Het ontwikkelen van vaardigheden en skills begint vaak op school. Een plek waar (technisch) talent wordt klaargestoomd voor de toekomst. Installatietechniek is daar onlosmakend mee verbonden. Om een fijne leeromgeving te waarborgen zijn onder andere het sanitair, de beveiliging, het binnenklimaat en rendement belangrijke factoren die moeten worden meegenomen tijdens de realisatie van de school.

Als totaalinstallateur verzorgen wij dit gehele traject. Van advies tot aan montage, en van realisatie tot aan beheer. Onze specialisten gaan aan de slag met alle technische vraagstukken en zorgen ervoor dat de opdrachtgever volledig wordt ontzorgd.

Onze expertises
in de praktijk

Onze diensten

Innovatieve installaties voor grote én kleine projecten

Bij alle diensten die Terberg Totaal Installaties levert gaan wij uit van dezelfde kwaliteitseisen. Zo zorgen wij ervoor dat onze vakmensen op de hoogte zijn van de laatste technieken, dragen we zorg voor de volledige integratie van alle toegepaste systemen en leveren altijd maatwerk. Zo voldoen de oplossingen altijd aan de wensen van de opdrachtgever.

Kom in contact!

Sparren over de mogelijkheden?

Samen een kop koffie drinken en kletsen over de mogelijkheden? Kom gerust eens langs bij ons op kantoor. Wij staan voor je klaar.

Terberg Totaal Installaties contact opnemen
Terberg Totaal Installaties B.V. © 2024