Terug naar toepassingen

Hotels

Hotel, recreatie en horeca. Kies voor vooruitstrevende installaties om de échte hotelbeleving te creëren.

Contact opnemen
Hotels

Installatievraagstukken voor hotels

Het aantal voorzieningen binnen een hotel variëren van horeca tot aan een zwembad, en van een sportschool tot aan alle slaapkamers. Iedere ruimte vraagt om een unieke aanpak en dat geldt ook voor de installaties. Door al tientallen jaren te werken aan hotels door heel Nederland, weten wij precies om wat voor soort installaties een hotel vraagt.

Wij installeren technieken die passen bij de vraag van de opdrachtgever en streven ernaar om dit zo duurzaam mogelijk te doen. Van advies tot aan realisatie en beheer, Terberg is een ervaren partner die jouw installatievraagstuk weet te vertalen naar een uitvoerbaar plan.

Onze expertises
in de praktijk

Onze diensten

Innovatieve installaties voor grote én kleine projecten

Bij alle diensten die Terberg Totaal Installaties levert gaan wij uit van dezelfde kwaliteitseisen. Zo zorgen wij ervoor dat onze vakmensen op de hoogte zijn van de laatste technieken, dragen we zorg voor de volledige integratie van alle toegepaste systemen en leveren altijd maatwerk. Zo voldoen de oplossingen altijd aan de wensen van de opdrachtgever.

Kom in contact!

Sparren over de mogelijkheden?

Samen een kop koffie drinken en kletsen over de mogelijkheden? Kom gerust eens langs bij ons op kantoor. Wij staan voor je klaar.

Terberg Totaal Installaties contact opnemen
Terberg Totaal Installaties B.V. © 2024