Terug naar toepassingen

Woningbouw & Woontorens

Betrouwbare, duurzame en vooruitstrevende installaties. Als totaalinstallateur maken wij van ieder huis een thuis.

Contact opnemen
Woningbouw & Woontorens

Installatietechniek binnen de woningbouw

Een huis wordt pas een thuis op het moment dat jij je veilig en comfortabel voelt. Het hebben van de juiste aansluitingen en installaties spelen hierbij een belangrijke rol. De lampen moeten branden, de temperatuur moet goed voelen, de zonnepanelen moeten werken en een snelle internetverbinding is ook fijn. Zonder deze technieken is een woning niet leefbaar.

Of het nu gaat om een basisinstallatie of slimme toepassingen, Terberg Totaal Installaties zorgt altijd voor de juiste integratie van alle installaties. Hierbij luisteren we naar jouw wensen en gaan altijd op zoek naar de nieuwste en duurzaamste technieken. Binnen de woningbouw focussen wij daarbij voornamelijk op hoogbouw.

Onze expertises
in de praktijk

Onze diensten

Innovatieve installaties voor grote én kleine projecten

Bij alle diensten die Terberg Totaal Installaties levert gaan wij uit van dezelfde kwaliteitseisen. Zo zorgen wij ervoor dat onze vakmensen op de hoogte zijn van de laatste technieken, dragen we zorg voor de volledige integratie van alle toegepaste systemen en leveren altijd maatwerk. Zo voldoen de oplossingen altijd aan de wensen van de opdrachtgever.

Kom in contact!

Sparren over de mogelijkheden?

Samen een kop koffie drinken en kletsen over de mogelijkheden? Kom gerust eens langs bij ons op kantoor. Wij staan voor je klaar.

Terberg Totaal Installaties contact opnemen
Terberg Totaal Installaties B.V. © 2024