Terug naar diensten

Werktuigkunde

Van duurzame warmtepompen tot sanitaire installaties. Binnen de techniekbranche staan de ontwikkelingen op het gebied van werktuigkundige installaties niet stil.

Neem contact met ons op
Werktuigkunde

Altijd in ontwikkeling

Als technisch installateur zijn wij zeer deskundig in het ontwerpen, beheren, onderhouden en installeren van alle soorten en maten werktuigkundige installaties. Grootschalig, specialistisch of juist maatwerk, ons werkterrein is breed.

De ontwikkelingen binnen de werktuigkunde volgen zich in rap tempo op. Onze mensen hebben alle kennis en vaardigheden in huis om opdrachtgevers te helpen en te adviseren waar nodig. Daarbij maken wij graag gebruik van de nieuwste technieken en bieden wij duurzame en energiezuinige oplossingen. Denk hierbij aan warmtepompen, luchtbehandelingskasten en nog veel meer.

Samenwerken

Integrale samenwerkingen

Binnen de werktuigkunde zijn wij op verschillende gebieden actief. Door een nauwe samenwerking binnen de projectteams, kunnen wij de vraag vanuit de opdrachtgever nog beter realiseren. Zo houden wij ons ook bezig met sanitaire installaties, klimaattechniek, meet- en regeltechniek en meer.

Om de kwaliteit van onze diensten te kunnen waarborgen staat kennis en kunde centraal. Door ervaringen uit te wisselen en individuele opleidingen en trainingen te stimuleren, zorgen wij ervoor dat alle collega’s op de hoogte zijn van de nieuwste duurzame ontwikkelingen en technieken. Zo kunnen wij onze huidige en toekomstige opdrachtgevers nog beter informeren.

Onze expertises
in de praktijk

Toepassingen

Werktuigkunde in verschillende toepassingen

Ons werkterrein is breed. Dankzij onze ruime ervaring weten wij dat elke opdrachtgever andere behoeftes heeft. Daarom gaan wij regelmatig met alle betrokken partijen het gesprek aan om het gewenste eindresultaat scherp te krijgen. Wij overleggen, adviseren en zorgen er zo voor dat de installaties naadloos aansluiten op de wensen van onze opdrachtgevers.

Kom in contact

Sparren over de mogelijkheden?

Samen een kop koffie drinken en kletsen over de mogelijkheden? Kom gerust eens langs bij ons op kantoor. Wij staan voor je klaar.

Terberg Totaal Installaties contact opnemen
Terberg Totaal Installaties B.V. © 2024