Terug naar toepassingen

Ziekenhuizen & Zorginstellingen

Zorginstellingen moeten kunnen vertrouwen op hun apparaten. Terberg installeert daarom altijd betrouwe installaties van hoge kwaliteit.

Contact opnemen
Tergooi MC Hilversum brandmeldinstallaties Terberg
Tergooi MC Hilversum brandmeldinstallaties Terberg
Tergooi MC Hilversum brandmeldinstallaties Terberg
Ziekenhuizen & Zorginstellingen

Betrouwbare installaties bij ziekenhuizen

Techniek moet betrouwbaar zijn. Dit is altijd belangrijk, maar extra noodzakelijk voor ziekenhuizen en andere zorginstellingen. Zorgmedewerkers moeten kunnen vertrouwen op hun apparaten om de juiste zorg te kunnen bieden. Kennis en ervaring bieden daarom een groot voordeel.

Met tientallen jaren aan ervaring hebben wij mogen werken voor vele grote én kleine opdrachtgevers. Van lokale verzorgingstehuizen tot aan medische centrums, onze expertise op het gebied van onder andere elektrotechnische en werktuigkundige installaties heeft al vele projecten tot een succes gemaakt.

Onze expertises
in de praktijk

Onze diensten

Innovatieve installaties voor grote én kleine projecten

Bij alle diensten die Terberg Totaal Installaties levert gaan wij uit van dezelfde kwaliteitseisen. Zo zorgen wij ervoor dat onze vakmensen op de hoogte zijn van de laatste technieken, dragen we zorg voor de volledige integratie van alle toegepaste systemen en leveren altijd maatwerk. Zo voldoen de oplossingen altijd aan de wensen van de opdrachtgever.

Kom in contact!

Sparren over de mogelijkheden?

Samen een kop koffie drinken en kletsen over de mogelijkheden? Kom gerust eens langs bij ons op kantoor. Wij staan voor je klaar.

Terberg Totaal Installaties contact opnemen
Terberg Totaal Installaties B.V. © 2024