Terug naar toepassingen

Zwembaden & Sportcomplexen

Het creëren van een goed zwem- en sportklimaat is belangrijk. Kies daarom voor een ervaren en betrouwbare installateur.

Contact opnemen
Sportcomplex Raalte installatietechniek Terberg
Sportcomplex Raalte installatietechniek Terberg
Zwembad de Louwert Installatietechniek Terberg
Zwembaden & Sportcomplexen

Vooruitstrevende Installaties voor zwembaden en sportcomplexen

Het renoveren of realiseren van een openbaar zwembad of sportfaciliteiten, vraagt om specifieke technieken. Technieken die wij door jarenlange ervaring optimaal beheersen. Zo vragen opdrachtgevers ons vaak om mee te denken over hoe zij hun zwembad duurzaam kunnen inrichten. Denk aan energiebesparende installaties, waaronder zonnepanelen, warmtepompen en manieren om de restwarmte opnieuw te gebruiken. Het resultaat is multifunctionele sportcomplexen die klaar zijn voor de toekomst.

Van ontwerp tot aan montage, en van werktuigkunde tot aan beveiliging. Onze technici en specialisten beheersen elk facet van de installatietechniek. Ze zijn erg ervaren in het beantwoorden van installatievraagstukken voor zwembaden en sportfaciliteiten, en geven graag advies.

Onze expertises
in de praktijk

Onze diensten

Innovatieve installaties voor grote én kleine projecten

Bij alle diensten die Terberg Totaal Installaties levert gaan wij uit van dezelfde kwaliteitseisen. Zo zorgen wij ervoor dat onze vakmensen op de hoogte zijn van de laatste technieken, dragen we zorg voor de volledige integratie van alle toegepaste systemen en leveren altijd maatwerk. Zo voldoen de oplossingen altijd aan de wensen van de opdrachtgever.

Kom in contact!

Sparren over de mogelijkheden?

Samen een kop koffie drinken en kletsen over de mogelijkheden? Kom gerust eens langs bij ons op kantoor. Wij staan voor je klaar.

Terberg Totaal Installaties contact opnemen
Terberg Totaal Installaties B.V. © 2024