Pand Terberg Totaal Installaties Rotterdam Pand Terberg Totaal Installaties Rotterdam

Terberg Totaal Installaties Rotterdam

Dromen worden werkelijkheid. Terberg Totaal Installaties Rotterdam is daar het bewijs van. In 2010 hebben wij hier onze vestiging geopend en zijn we aan de slag gegaan met projecten in Zuid-Holland. Ondertussen is het team flink gegroeid en werken alle collega’s met veel passie om technische ambities te realiseren.

75 jaar jong

Een klein stukje geschiedenis

Toen Joop Terberg op 12 februari 1947 Installatie Bureau Terberg inschreef bij de Kamer van Koophandel zag de wereld er heel anders uit. In de afgelopen 75 jaar zijn wij een ware totaalinstallateur geworden. Onze vakmensen beheersen verschillende technische disciplines waardoor we een mooi pakket aan diensten kunnen aanbieden.

Wij zijn gek op techniek. Daarom kunnen wij als geen ander de wensen van onze opdrachtgever op een heldere manier vertalen naar effectieve en vooruitstrevende installaties. Nu én in de toekomst.

Duurzaamheid zonnepalen Terberg
Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Duurzaamheid staat bij ons altijd voorop

Als totaalinstallateur geloven wij in duurzaam en verantwoord ondernemen. De techniekbranche staat voor grote uitdagingen en installatietechniek speelt een belangrijke rol in de energietransitie die de komende jaren steeds nadrukkelijk te zien zal zijn. Wij zijn ons hiervan bewust en zetten waar mogelijk in op duurzame en energiebesparende installatietechnieken.

Daarnaast adviseren wij onze opdrachtgevers over de mogelijkheden en zorgen ervoor dat onze technici op de hoogte zijn van de nieuwste technieken en materialen. Samen creëren wij de toekomst van morgen.

Terberg Totaal Installaties B.V. © 2024