Terug naar onze mensen

5 vragen aan Uitvoerder Leo de Bruin

Details

Naam
Leo de Bruin
Functie
Uitvoerder
Discipline
Werktuigkunde
Vestiging
IJsselstein
Interview

Zorgen dat ieder project goed verloopt

Bovenin de Millennium Tower in Amsterdam wordt hard gewerkt aan een nieuw leidingnet. Het team van Chefmonteur Paul Schellink heeft er zijn kamp opgeslagen en tussen de brommende installaties en stalen buizen wordt gelast, gezaagd en gemonteerd. Terwijl Paul een kop koffie inschenkt, schuift Uitvoerder Leo de Bruin aan om onze vragen te beantwoorden.

”Voor de grap zei ik dat ze mij altijd konden bellen. Dezelfde avond had ik Terberg aan de lijn.”

Goedemorgen Leo. Hoe ben je bij Terberg begonnen?

“Ik was 25 jaar werkzaam voor een ander installatiebedrijf en daar was ik eerst Chefmonteur en later Uitvoerder. Een maat waarmee ik werkte ging naar Terberg en hij belde mij nog regelmatig voor advies. Hij vertelde dat ze bij Terberg op zoek waren naar goede Uitvoerders en toen zei ik voor de grap dat ze mij altijd mochten bellen. Diezelfde avond had ik Terberg aan de lijn.”

Wat zijn jouw taken als Uitvoerder?

“Ik ben als leidinggevende verantwoordelijk voor verschillende projecten. Iedere klus is weer anders. Bij elk project moet ik improviseren en puzzelen om te zorgen dat we onze doelstellingen halen en dat maakt het leuk. De verantwoordelijkheden blijven wel altijd hetzelfde: ik houd de voortgang in de gaten, overleg met de Chefmonteur, in dit geval dus Paul, en ik bereid de uitvoering voor en maak planningen.”

Paul, hoe zit dat bij jou als Chefmonteur?

“Ik begeleid de jongens hier op locatie. Dus ik zorg ervoor dat alle materialen aanwezig zijn, ik heb contact met de eigenaar als we groepen uitzetten en ik zorg er in het algemeen voor dat het project goed verloopt. De bestaande installatie was 22 jaar oud en werkte niet meer goed. Wij zorgen er nu voor dat alles wel weer goed werkt. We hebben net alles omgeschakeld en we gaan nu aan de slag met de koeltorens.”

En hoe is de sfeer in het team?

Paul: “Alle jongens kunnen het goed met elkaar vinden, we dollen ook met elkaar in onze appgroep. Dat betekent dat het wel goed zit met de sfeer.”

Leo: “De sfeer is uitstekend inderdaad, maar iedereen weet ook dat er deadlines zijn die gehaald moeten worden. Welke afspraken we maken met de klant bespreken we vooraf ook duidelijk met de medewerkers.​ Er moet een goede balans zijn tussen gezelligheid en verantwoordelijkheid.”

Wat heeft Terberg te bieden aan nieuwkomers?

Leo: “Alles is gewoon heel goed geregeld hier. Dat is lang niet overal zo. Kleding, materialen en hulpmiddelen, alles is aanwezig en beschikbaar. En wie een cursus of training wil volgen kan dat gewoon doen.”

“Ja, de voorzieningen zijn erg goed,” bevestigt Paul. ‘Je wordt niet aan je lot overgelaten. We begeleiden nieuwe medewerkers goed en we laten ze niet alleen boren, maar ook een keertje lassen zodat ze op meerdere gebieden ervaring opdoen.”

Kom in contact!

Sparren over de mogelijkheden?

Samen een kop koffie drinken en kletsen over de mogelijkheden? Kom gerust eens langs bij ons op kantoor!

Welkom bij Terberg Totaal Installaties
Terberg Totaal Installaties B.V. © 2024