Terug naar diensten

Beveiliging

Veiligheid is altijd een prioriteit. Maak daarom je gebouw of kantoor veiliger en slimmer door te investeren in de juiste beveiligingsinstallaties.

Neem contact met ons op
Beveiliging

Kies voor de juiste beveiliging

Ieder gebouw of kantoorpand heeft andere beveiligingsbehoeftes. Daarom levert Terberg Totaal Installaties altijd maatwerk. Als BORG-erkend beveiligingsbedrijf ontzorgen wij onze opdrachtgevers door complete beveiligingssystemen te ontwerpen, installeren en onderhouden. Denk hierbij aan inbraakalarmsystemen, toegangscontrolesystemen, intercomsystemen, camerabeveiliging, brandbeveiliging, domotica en meer.

Beveiliging installatie Terberg
Techniek

Slimme beveiligingssystemen

Brandbeveiliging is een van onze expertises. Een brandveilige omgeving is niet alleen wenselijk, het is noodzakelijk. Als erkend branddetectiebedrijf zorgen onze ervaren technici ervoor dat alles voldoet aan de hoogste veiligheidsvoorschriften en beschikt over de juiste certificeringen. Wij zijn bovendien bevoegd om een brandveiligheidscertificaat uit te geven en kunnen gebruikers opleiden tot gekwalificeerd beheerder.

Dat doen wij voor grote kantoorcomplexen, maar ook kleine panden. Bovendien zorgen wij voor een volledige systeemintegratie, zodat alle beveiligingsinstallaties vlekkeloos samenwerken.

Onze expertises
in de praktijk

Toepassingen

Beveiliging in verschillende toepassingen

Ons werkterrein is breed. Dankzij onze ruime ervaring weten wij dat elke opdrachtgever andere behoeftes heeft. Daarom gaan wij regelmatig met alle betrokken partijen het gesprek aan om het gewenste eindresultaat scherp te krijgen. Wij overleggen, adviseren en zorgen er zo voor dat de installaties naadloos aansluiten op de wensen van onze opdrachtgevers.

Kom in contact

Sparren over de mogelijkheden?

Samen een kop koffie drinken en kletsen over de mogelijkheden? Kom gerust eens langs bij ons op kantoor. Wij staan voor je klaar.

Terberg Totaal Installaties contact opnemen
Terberg Totaal Installaties B.V. © 2024