Terug naar diensten

Elektrotechniek

Elektrotechniek is overal om ons heen. Het zorgt ervoor dat je veilig en comfortabel kan wonen, leven of werken. Met al meer dan 75 jaar ervaring is het installeren van elektrotechnische installaties een van onze belangrijkste expertises.

Neem contact met ons op
Elektrotechniek

Vooruitstrevende elektrotechnische installaties

Voor grote én kleine projecten verzorgen wij vooruitstrevende en duurzame elektrotechnische installaties. Van begin tot eind en van A tot Z. Wij zorgen ervoor dat alles uit handen wordt genomen, waaronder het tekenen, ontwerpen, inspecteren, meedenken over de engineering én het realiseren van de installaties. Ook zorgen wij ervoor dat alle systemen perfect samenwerken in een overzichtelijk gebouwbeheersysteem.

Technische oplossing

Integrale samenwerkingen

Binnen de elektrotechniek zijn wij binnen verschillende disciplines actief. Door een nauwe samenwerking tussen de projectteams, kunnen wij de vraag vanuit de opdrachtgever nog beter realiseren. Zo zorgen wij binnen de elektrotechniek ook voor de aanleg van datanetwerken, beveiligingssystemen, pv-installaties, verlichting en nog veel meer. Voor al jouw elektrotechnische vragen kan je bij ons terecht.

Om de kwaliteit van onze diensten te kunnen waarborgen staat kennis en kunde centraal. Door ervaringen uit te wisselen en individuele opleidingen en trainingen te stimuleren, zorgen wij ervoor dat alle collega’s op de hoogte zijn van de nieuwste duurzame ontwikkelingen en technieken. Zo kunnen wij onze huidige en toekomstige opdrachtgevers nog beter informeren.

Onze expertises
in de praktijk

Toepassingen

Elektrotechniek in verschillende toepassingen

Ons werkterrein is breed. Dankzij onze ruime ervaring weten wij dat elke opdrachtgever andere behoeftes heeft. Daarom gaan wij regelmatig met alle betrokken partijen het gesprek aan om het gewenste eindresultaat scherp te krijgen. Wij overleggen, adviseren en zorgen er zo voor dat de installaties naadloos aansluiten op de wensen van onze opdrachtgevers.

Kom in contact

Sparren over de mogelijkheden?

Samen een kop koffie drinken en kletsen over de mogelijkheden? Kom gerust eens langs bij ons op kantoor. Wij staan voor je klaar.

Terberg Totaal Installaties contact opnemen
Terberg Totaal Installaties B.V. © 2024