Terug naar toepassingen

Kantoren

Of het nu gaat om werkplekken, kantoren of vergaderruimtes. Al tientallen jaren realiseert Terberg installaties voor de mooiste kantoren door heel Nederland.

Contact opnemen
Kantoor IJsselstein Terberg Totaal Intallaties
Elektrotechniek Installaties Eindhoven
Leidsche Rijn Helix project Terberg
Kantoorpanden

Een totaalpakket aan installaties

Een mooie en functionele kantoorruimte gaat altijd gepaard met de juiste installaties. Een vraagstuk waar Terberg Totaal Installaties in is gespecialiseerd. Door de jaren heen hebben wij honderden kantoren opgeleverd en geïnstalleerd voor mooie partners en opdrachtgevers. Of het nu gaat om een bestaand of nieuwbouwkantoor, de juiste installaties zijn van groot belang.

Als totaalinstallateur kunnen wij een passend advies geven, maar wij gaan verder dan dat. Naast advies zorgen wij ook voor de gehele realisatie en onderhoud van de installaties. Van zonnepanelen tot luchtbehandelingskasten, en van datanetwerken tot beveiligingspoorten. Wij overleggen, adviseren en zorgen ervoor dat de installaties naadloos aansluiten bij jouw kantoor wensen.

Onze expertises
in de praktijk

Onze diensten

Innovatieve installaties voor grote én kleine projecten

Bij alle diensten die Terberg Totaal Installaties levert gaan wij uit van dezelfde kwaliteitseisen. Zo zorgen wij ervoor dat onze vakmensen op de hoogte zijn van de laatste technieken, dragen we zorg voor de volledige integratie van alle toegepaste systemen en leveren altijd maatwerk. Zo voldoen de oplossingen altijd aan de wensen van de opdrachtgever.

Kom in contact!

Sparren over de mogelijkheden?

Samen een kop koffie drinken en kletsen over de mogelijkheden? Kom gerust eens langs bij ons op kantoor. Wij staan voor je klaar.

Terberg Totaal Installaties contact opnemen
Terberg Totaal Installaties B.V. © 2024