Terug naar diensten

Duurzaamheid

Installatietechniek speelt een ontzettend belangrijke rol in de energietransitie. Door het gebruik van duurzame en vooruitstrevende technieken creëren we samen de wereld van morgen.

Neem contact met ons op
Duurzaamheid

Midden in de energietransitie

De techniekbranche staat voor enorm grote uitdagingen. Om (inter)nationale klimaatdoelstellingen te behalen moeten bestaande en nieuwe gebouwen op grote schaal worden verduurzaamd. Samenwerking, ondernemerschap en het nemen van verantwoordelijkheid zijn belangrijke succesfactoren om effectief te kunnen inspelen op de snel veranderende vraag. Als installatiebedrijf zien wij het als onze taak om onze opdrachtgevers te adviseren over de nieuwste mogelijkheden. Samen creëren wij de toepassingen van de toekomst.

Techniek

Duurzame techniek

Als totaalinstallateur streven wij ernaar om in te zetten op duurzame en energiebesparende technieken. Zo installeren wij onder andere zonnepanelen, warmtepompen en andere technische systemen die de duurzaamheid van een toepassing vergroten. Indien gewenst voldoen onze projecten aan het integrale duurzaamheidskeurmerk BREEAM-NL. Dit is een certificeringmethode voor een duurzaam gebouwde omgeving en laat zien dat het project is geïnstalleerd met veel oog voor de toekomst.

Onze expertises
in de praktijk

Toepassingen

Duurzaamheid in verschillende toepassingen

Ons werkterrein is breed. Dankzij onze ruime ervaring weten wij dat elke opdrachtgever andere behoeftes heeft. Daarom gaan wij regelmatig met alle betrokken partijen het gesprek aan om het gewenste eindresultaat scherp te krijgen. Wij overleggen, adviseren en zorgen er zo voor dat de installaties naadloos aansluiten op de wensen van onze opdrachtgevers.

Kom in contact

Sparren over de mogelijkheden?

Samen een kop koffie drinken en kletsen over de mogelijkheden? Kom gerust eens langs bij ons op kantoor. Wij staan voor je klaar.

Terberg Totaal Installaties contact opnemen
Terberg Totaal Installaties B.V. © 2024