Terug naar diensten

Service & Onderhoud

Voorkomen is beter dan technische storingen verhelpen. Door je technische installaties te onderhouden gaan ze langer mee en werken ze veilig.

Neem contact met ons op
Service & Onderhoud

Onderhouden technische installaties

Waar veel installateurs ervoor kiezen om na het plaatsen van de installatie de handen er van af te trekken, gaan wij juist verder. Voorkomen is in onze ogen beter dan technische storingen verhelpen. Daarom stoppen wij niet, maar bieden onze opdrachtgevers onderhoudsdiensten en preventieve onderhoudscontracten aan.

Dat geldt voor onze eigen installaties maar ook voor installaties geplaatst door andere installateurs. Mocht er onverhoopt een storing ontstaan dan is onze serviceafdeling zeven dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar.

Werktuigbouwkunde meet- en regeltechniek Terberg Totaal Installaties
Advies

Advies op maat

Als technisch specialist beheren en onderhouden wij alle soorten technische installaties om de klant volledig te ontzorgen. Wij geven hierbij deskundig en onafhankelijk advies over het energieverbruik en eventuele vervangingsinvesteringen. Voor modificaties en renovatie-aanpassingen kan je ook bij ons terecht.

Door regelmatig alle installaties te checken wordt de levensduur langer en zorgen de collega’s van Terberg Totaal Installaties ervoor dat ze blijven werken naar behoren. Zo worden het aantal storingen verkleind en blijft de veiligheid van iedereen gewaarborgd. Nu én in de toekomst.

Onze expertises
in de praktijk

Toepassingen

Service & Onderhoud in verschillende toepassingen

Ons werkterrein is breed. Dankzij onze ruime ervaring weten wij dat elke opdrachtgever andere behoeftes heeft. Daarom gaan wij regelmatig met alle betrokken partijen het gesprek aan om het gewenste eindresultaat scherp te krijgen. Wij overleggen, adviseren en zorgen er zo voor dat de installaties naadloos aansluiten op de wensen van onze opdrachtgevers.

Kom in contact

Sparren over de mogelijkheden?

Samen een kop koffie drinken en kletsen over de mogelijkheden? Kom gerust eens langs bij ons op kantoor. Wij staan voor je klaar.

Terberg Totaal Installaties contact opnemen
Terberg Totaal Installaties B.V. © 2024