Terug naar projecten

Unieke werkplekken bij The Collection

Project Details

Opdrachtgever
Locatie
Amsterdam
Oplevering
Gepland eind 2022
Provincie
Noord-Holland

In opdracht van REB Projects verzorgt Terberg Totaal Installaties alle elektrotechnische en werktuig(bouw)kundige installaties voor zes panden van The Collection in Amsterdam. The Collection is een samenwerking tussen HighBrook Investors en REB Projects, bestaande uit in totaal elf prestigieuze kantoorgebouwen. Als Terberg zijn wij betrokken bij de panden aan de Looiersgracht, Stadhouderskade, Westermarkt, Herengracht, Singel en Keizersgracht. Stuk voor stuk indrukwekkende monumentale gebouwen, met een totaal eigen karakter en technische uitdagingen.

”De complexiteit van dit project zit hem voornamelijk in de oudheid.”

Darryl Beenen - Werkvoorbereider bij Terberg

Wat de locaties zo uniek maakt? Dat bespraken wij met Christian Kanters, directeur projectontwikkeling bij REB Projects. “De verschillende panden van The Collection bevinden zich op prime locaties aan de grachtengordel van Amsterdam. Daarnaast zijn de monumentale panden zo ingericht dat ze van alle moderne gemakken zijn voorzien en iedereen de faciliteiten van de verschillende panden kan gebruiken. Je bent dus niet beperkt tot één pand, maar kan als member gebruik maken van de faciliteiten op meerdere locaties zoals: alle meeting rooms, koffie bars, dakterrassen, sportscholen, het penthouse en een sloep.”

Technische uitdagingen

Terberg ondersteunt hen daarbij al langer in het gehele realisatieproces. Darryl is werkvoorbereider bij Terberg en vertelt dat The Collection een heel mooi concept is en een bijzonder project om te mogen uitvoeren. “Op bepaalde vlakken lijken de panden erg op elkaar, waardoor de installaties vaak hetzelfde zijn. Tegelijkertijd zijn de panden ook uniek en erg verschillend. De complexiteit van dit project zit hem dan ook voornamelijk in de oudheid. Het is een uitdaging om overal te komen zonder de monumentale wanden, gronden en plafonds te doorboren.”

Sterke samenwerking

REB Project en Terberg Totaal Installaties onderhouden een langdurige samenwerking. Christian vertelt dat één van de redenen waarom ze graag met Terberg samenwerken is omdat wij een totaalinstallateur zijn. “Terberg is zowel werkzaam in de elektrotechniek, werktuigbouwkunde en ICT/beveiliging. Hierdoor hebben zij één contactpersoon die het volledige traject overziet. Daarnaast wordt er, ook in deze lastige markt, altijd doortastend gewerkt door de projectleiding.”

De oplevering staat gepland voor eind 2022. Volg onze sociale media kanalen voor de laatste updates hierover.

Onze diensten

Innovatieve installaties voor grote én kleine projecten

Bij alle diensten die Terberg Totaal Installaties levert gaan wij uit van dezelfde kwaliteitseisen. Zo zorgen wij ervoor dat onze vakmensen op de hoogte zijn van de laatste technieken, dragen we zorg voor de volledige integratie van alle toegepaste systemen en leveren altijd maatwerk. Zo voldoen de oplossingen altijd aan de wensen van de opdrachtgever.

Get in touch

Samen sparren over deze case?

Even kletsen over de mogelijkheden of een bezoekje brengen? Wij staan voor je klaar.

Welkom bij Terberg Totaal Installaties
Terberg Totaal Installaties B.V. © 2024