terberg-foto-gesneden-2_2_20180725_122222

Terberg Totaal Installaties

Meer dan 70 jaar ervaring

Toen Joop Terberg op 12 februari 1947 Installatie Bureau Terberg inschreef bij de Kamer van Koophandel zag de wereld er heel anders uit. Mensen zijn veranderd, technieken zijn anders en klanten hebben andere wensen. Maar de manier waarop Joop zijn werk deed als installateur is voor Terberg niet veranderd: betrouwbare installaties ontwerpen, installeren, onderhouden en goede service bieden. 

Sola_bewerkt
Gericht op oplossingen

Terberg kent een lange en mooie geschiedenis en dat is vooral te danken aan ons oog voor de toekomst. Wij begrijpen goed dat mensen, bedrijven en organisaties niet op zoek zijn naar installaties, maar naar oplossingen voor specifieke problemen.

Onze mensen worden enthousiast van techniek, daarom kunnen wij als geen ander de wensen van onze opdrachtgevers op een heldere manier vertalen naar effectieve en innovatieve installaties. 

Totaalinstallateur

In de afgelopen zeventig jaar zijn wij een ware totaalinstallateur geworden. Onze vakmensen beheersen verschillende disciplines waardoor we een mooi pakket aan diensten kunnen aanbieden en waarmee wij al vele jaren opdrachtgevers ontzorgen en tevreden stellen.

Kennis

Om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken investeren wij in het kennisniveau van onze mensen. Wij bieden opleidingen, cursussen en trainingen aan en stimuleren onderlinge kennisdeling. Waar mogelijk adviseren wij over innovaties, efficiƫntere technieken en en slimmere oplossingen. Zo weten wij zeker dat wij altijd de gewenste kwaliteit kunnen leveren.

Maatwerk

Ons werkterrein is breed en dankzij onze ruime ervaring weten wij dat elke opdrachtgever andere behoeftes heeft. Wij gaan daarom regelmatig het gesprek aan met alle betrokken partijen om het gewenste eindresultaat scherp te krijgen. Wij overleggen, adviseren en zorgen er zo voor dat onze installaties naadloos aansluiten bij de wensen van onze opdrachtgevers.

Rendement

Als installateur begrijpen wij goed dat installaties onderdeel zijn van een groter ontwerp en dat daarbij budgetten en energie-eisen horen. Het is ons specialisme om uit te zoeken hoe het beste resultaat en rendement behaald kunnen worden binnen specifieke eisen. Onze mensen dagen elkaar onderling uit om de beste resultaten te halen, wat uiteindelijk resulteert in optimale resultaten voor onze opdrachtgevers.

Totaaloplossingen

De verschillende disciplines binnen de installatiebranche zijn niet los van elkaar te zien. Werktuigkundige en elektrotechnische installaties gaan al langer hand in hand, maar ook beveiligingssystemen, datanetwerken, onderhoud en inspecties zijn niet meer weg te denken bij moderne gebouwen. Daarom zorgen wij altijd voor volledige systeemintegratie zodat alles beheerd en gecontroleerd kan worden vanuit een overzichtelijk systeem.

Sponsoring
Maatschappelijke verantwoordelijkheid

Installatietechniek speelt een belangrijke rol in de energietransitie die de komende jaren steeds nadrukkelijk te zien zal zijn in Nederland en in het buitenland. Wij zijn ons hiervan bewust en streven ernaar om waar mogelijk in te zetten op duurzame en energiebesparende installatietechnieken. Wij adviseren onze opdrachtgevers over de mogelijkheden en zorgen ervoor dat wijzelf op de hoogte zijn van de nieuwste duurzame technieken en materialen.