Terug naar diensten

Inspectie & Keuring

Het is belangrijk dat alle technische installaties goed werken nu én in de toekomst. Om dit te garanderen worden ze regelmatig gecontroleerd.

Neem contact met ons op
Inspectie & Keuring

Veilige technische installaties

Het belang van een inspectie van je technische installaties wordt vaak onderschat. Door deze regelmatig te laten controleren door een onafhankelijke partij, waarborg je de veiligheid van alle personen binnen een bedrijf of pand.

Mede om deze reden is het voor bedrijven verplicht om elke drie tot vijf jaar een elektrakeuring te laten uitvoeren. Dit is omdat er in de verzekeringsvoorwaarden van de brandverzekering (inboedel- en of opstalverzekering) eisen zijn opgenomen om de risico’s op brand door elektrische installaties te beperken.

Inspectie en keuring diensten installaties Terberg
Inspectie en keuring technische installaties Terberg
Duurzaamheid zonnepalen Terberg
Certificering

Deskundige inspecties en keuringen

Dankzij onze DEKRA-certificering kunnen wij onze opdrachtgevers verzekeren van onafhankelijke en deskundige inspecties. Wij controleren, meten en doen de steekproeven die nodig zijn om de benodigde rapportages op te stellen. De NEN-3140 stelt periodieke inspecties en het aanwijzen van een installatieverantwoordelijke verplicht en wij nemen deze belastende taak graag van onze opdrachtgevers over​.

Onze expertises
in de praktijk

Toepassingen

Inspecties bij verschillende toepassingen

Ons werkterrein is breed. Dankzij onze ruime ervaring weten wij dat elke opdrachtgever andere behoeftes heeft. Daarom gaan wij regelmatig met alle betrokken partijen het gesprek aan om het gewenste eindresultaat scherp te krijgen. Wij overleggen, adviseren en zorgen er zo voor dat de installaties naadloos aansluiten op de wensen van onze opdrachtgevers.

Kom in contact

Sparren over de mogelijkheden?

Samen een kop koffie drinken en kletsen over de mogelijkheden? Kom gerust eens langs bij ons op kantoor. Wij staan voor je klaar.

Terberg Totaal Installaties contact opnemen
Terberg Totaal Installaties B.V. © 2024