Terug naar toepassingen

Musea & Monumentale panden

Oude historische en monumentale panden, maar wel met de nieuwste technieken. Bereik dit door te kiezen voor de juiste en duurzame installaties.

Contact opnemen
Musea & Monumentale panden

Moderne technieken in historische gebouwen

Veel historische panden, waaronder kerken, musea en oud-Hollande gebouwen, worden bestempeld als monumentaal. Dit betekent dat ze door de overheid op waarde worden geschat en moeten worden bewaard voor toekomstige generaties. Vaak worden deze panden nog wel gebruikt en bewoond, waardoor moderne installaties onmisbaar zijn. Dit vergt bij monumentale panden dan ook enig maatwerk.

Terberg Totaal Installaties heeft al vele installaties in bijzondere monumentale panden mogen plaatsen. Wij zijn op de hoogte van de laatste regelgeving en zorgen ervoor dat jij de luxe van nu ervaart in een historisch pand.

Onze expertises
in de praktijk

Onze diensten

Innovatieve installaties voor grote én kleine projecten

Bij alle diensten die Terberg Totaal Installaties levert gaan wij uit van dezelfde kwaliteitseisen. Zo zorgen wij ervoor dat onze vakmensen op de hoogte zijn van de laatste technieken, dragen we zorg voor de volledige integratie van alle toegepaste systemen en leveren altijd maatwerk. Zo voldoen de oplossingen altijd aan de wensen van de opdrachtgever.

Kom in contact!

Sparren over de mogelijkheden?

Samen een kop koffie drinken en kletsen over de mogelijkheden? Kom gerust eens langs bij ons op kantoor. Wij staan voor je klaar.

Terberg Totaal Installaties contact opnemen
Terberg Totaal Installaties B.V. © 2024