Terug naar toepassingen

Datacentra

Een modern datacenter waar gewerkt wordt met de nieuwste technologieën. Dit vraagt ook om vooruitstrevende installaties die passen bij de uitstraling van het pand.

Contact opnemen
Datacenter techniek installaties
Datacenter techniek installaties
Datacentra

Moderne en veilige installaties

Een datacenter is een gebouw waar bedrijfskritische en essentiële IT-processen worden uitgevoerd. Dit betekent dat het pand vaak bestaat uit ingewikkelde infrastructuren die vragen om een sterke beveiliging. Het selecteren van passende installaties draagt dan ook bij een fijn en veilig werkklimaat.

Of het nu gaat om slimme veiligheidspoorten, duurzame energievoorzieningen of schone lucht in iedere ruimte, Terberg Totaal Installaties kijkt naar welke installaties er nodig zijn binnen het datacenter. Hierbij leveren wij altijd kwaliteit en zorgen ervoor dat onze technici op de hoogte zijn van de nieuwste technieken en ontwikkelingen.

Onze expertises
in de praktijk

Onze diensten

Innovatieve installaties voor grote én kleine projecten

Bij alle diensten die Terberg Totaal Installaties levert gaan wij uit van dezelfde kwaliteitseisen. Zo zorgen wij ervoor dat onze vakmensen op de hoogte zijn van de laatste technieken, dragen we zorg voor de volledige integratie van alle toegepaste systemen en leveren altijd maatwerk. Zo voldoen de oplossingen altijd aan de wensen van de opdrachtgever.

Kom in contact!

Sparren over de mogelijkheden?

Samen een kop koffie drinken en kletsen over de mogelijkheden? Kom gerust eens langs bij ons op kantoor. Wij staan voor je klaar.

Terberg Totaal Installaties contact opnemen
Terberg Totaal Installaties B.V. © 2024