Quooker productiehal Ridderkerk

Project Details

Opdrachtgever
Quooker
Locatie
Ridderkerk
Provincie
Zuid-Holland
Oplevering
2022

Nieuwbouwproject Little C is een bijzondere onderneming. Een parkeergarage, verschillende kantoren, lofts, appartementen, horecagelegenheden en Familiehuis Daniel den Hoed komen in 15 gebouwen samen naast het nu nog lege waterfront van de Rotterdamse Coolhaven. Op 25 juni werd het startsein gegeven en ging de eerste heipaal de grond in. Terberg verzorgt E, W en ICT installaties bij dit grootschalige project.

”Wij zijn trots op Quooker als opdrachtgever en werken er graag voor. Het is een mooie partij met een fantastisch product.”

Johan de Wit - Projectleider bij Terberg

Quooker is bekend van haar kokendwaterkranen en tegenwoordig ook de CUBE; een kokendwaterkraan die bruisend én gekoeld water geeft. Het bedrijf is al sinds 1987 gevestigd in Ridderkerk en blijft zich continu ontwikkelen. Terberg Totaal Installaties ondersteunt deze ontwikkelingen door al jaren in opdracht van Quooker te werken. Zo ook bij de nieuwe productiehal waar de nieuwe CUBE geproduceerd wordt.

Blijven ontwikkelen

Quooker is een vooruitstrevend bedrijf dat voortdurend investeert in de verbetering van het merk en al hun producten. Het van oorsprong Nederlandse bedrijf heeft zijn activiteiten inmiddels uitgebreid de internationale markt. Door deze groei blijft de behoefte aan nieuwe productiefaciliteiten toenemen. Om aan deze groeiende vraag te kunnen voldoen, is Zinkstraat 7 in volle ontwikkeling. Johan de Wit, projectleider bij Terberg Totaal Installaties, geeft aan: “Op deze locatie zal de CUBE verder worden ontwikkeld en vervaardigd.”

Fijne samenwerking

Bij deze nieuwe locatie zal Terberg Totaal Installaties de elektrotechnische installaties, in de breedste zin van het woord, realiseren. “Het bedrijf groeit steeds sneller en de productie heeft een grote impact op het bedrijf. Steeds meer producten moeten op tijd gereed zijn voor de consument. Daarom installeren wij steeds nieuwe panden”, zegt De Wit. Hij voegt eraan toe dat de langdurige samenwerking tussen Terberg Totaal Installaties en andere aannemers in het bouwteam met Quooker erg goed verloopt. “We weten wat Quooker wil en wat we aan elkaar hebben. Ik zou liegen als ik zou zeggen dat het altijd helemaal vlekkeloos verloopt, maar dat is overal zo. Daarom is het belangrijk om altijd goed te communiceren.”

Duurzaamheid op één

Zonnepanelen op het dak, warmtepompen, duurzame verlichting en klimaatsystemen: voor Quooker is duurzaamheid heel erg belangrijk. Hun bedrijfsomgeving voldoet dan ook aan de strengste eisen. Door hier scherp op te zijn, hoeven wij als Terberg Totaal Installaties nooit stil te zitten. Er staan al verschillende dingen op de planning, vertelt De Wit. ”Quooker is altijd in beweging en wij hoeven dus ook niet stil te zitten. We mogen trots zijn op Quooker als opdrachtgever en we werken er graag voor. Het is een mooie partij om voor te werken, met een fantastisch product.”

 

Update: Tot op heden voert Terberg Totaal Installaties verschillende projecten uit voor Quooker. Van installatiewerkzaamheden tot aan beheer en onderhoud.

Quooker Productiehal
Elektrotechniek Quooker Productiehal
Quooker Productiehal
Quooker Productiehal
Onze diensten

Innovatieve installaties voor grote én kleine projecten

Bij alle diensten die Terberg Totaal Installaties levert gaan wij uit van dezelfde kwaliteitseisen. Zo zorgen wij ervoor dat onze vakmensen op de hoogte zijn van de laatste technieken, dragen we zorg voor de volledige integratie van alle toegepaste systemen en leveren altijd maatwerk. Zo voldoen de oplossingen altijd aan de wensen van de opdrachtgever.

Get in touch

Samen sparren over deze case?

Even kletsen over de mogelijkheden of een bezoekje brengen? Wij staan voor je klaar.

Welkom bij Terberg Totaal Installaties
Terberg Totaal Installaties B.V. © 2024