Onze disciplines

Bij alle diensten die wij leveren gaan wij uit van dezelfde kwaliteitseisen. Zo zorgen wij ervoor dat onze vakmensen op de hoogte zijn van de laatste technieken, dragen we zorg voor volledige integratie van alle toegepaste systemen en leveren altijd maatwerk zodat onze oplossingen voldoen aan de wensen van de opdrachtgever.

Onze disciplines
Elektrotechniek

Voor grote én kleine projecten verzorgen wij innovatieve en duurzame elektrotechnische installaties. Wij tekenen en ontwerpen, inspecteren, denken mee over de engineering én realiseren installaties. Onze mensen wisselen kennis en ervaring met elkaar uit en wij stimuleren individuele opleidingen en trainingen. Ook zorgen wij ervoor dat alle systemen perfect samenwerken in een overzichtelijk gebouwbeheersysteem.

av_terberg-interviews-2018_28_1_20180725_112138
terberg-header-5_1_20180712_101717
Werktuigkunde

Wij zijn deskundig in het ontwerpen, beheren, onderhouden en installeren van alle soorten en maten werktuigkundige installaties. Grootschalig, specialistisch of juist maatwerk, ons werkterrein is breed en onze mensen hebben alle kennis en vaardigheden in huis om opdrachtgevers te helpen en te adviseren waar nodig. Daarbij maken wij graag gebruik van de nieuwste technieken en bieden wij duurzame en energiezuinige oplossingen.

Beveiliging

Elk gebouw heeft andere beveiligingsbehoeftes en daarom leveren wij altijd maatwerk. Wij zijn een BORG-erkend beveiligingsbedrijf en ontzorgen opdrachtgevers door complete beveiligingssystemen te ontwerpen, installeren en beheren. Dat doen wij voor grote kantoorcomplexen, kleine winkels en alles ertussenin. Bovendien zorgen wij voor een volledige systeemintegratie, zodat alles vlekkeloos samenwerkt.

AV_Terberg-interviews-2018_31
av_terberg-interviews-2018_62_1_20180725_112035
Brandbeveiliging

Een brandveilige omgeving is niet alleen wenselijk, het is noodzakelijk. Opdrachtgevers kunnen deze taak met een gerust hart aan ons uitbesteden, want wij zijn een erkend branddetectiebedrijf. Wij verzorgen graag het hele traject en zorgen ervoor dat alles voldoet aan de hoogste veiligheidsvoorschriften en beschikt over de juiste certificeringen. Wij zijn bovendien bevoegd om een brandveiligheidscertificaat uit te geven en kunnen gebruikers opleiden tot gekwalificeerd beheerder.

Data/ICT

De ontwikkelingen op data- en ICT-gebied volgen elkaar in hoog tempo op. Wij investeren daarom in de kennis en ontwikkeling van onze mensen, zodat zij altijd op de hoogte zijn van de laatste technieken en opdrachtgevers oplossingen op maat kunnen bieden. Zij denken mee over de beste opties voor computernetwerken, datacenters, serverruimtes en de bijbehorende infrastructuren. Ook verzorgen wij beheer en onderhoud, want zeker in deze snel veranderende sector is het belangrijk om bij te blijven.

IMG_0213
millennium-tower-amsterdam_av_terberg-interviews-2018_02_1_20180717_105849
Service & Onderhoud

Onderhouden is beter dan storingen verhelpen, daarom bieden wij onderhoudsdiensten en preventieve onderhoudscontracten aan. Dat geldt voor onze eigen installaties maar ook voor installaties geplaatst door andere installateurs. Mocht er onverhoopt een storing ontstaan dan is onze serviceafdeling zeven dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar via +31 (0)30 6860711.

Inspecties

Dankzij onze DEKRA-certificering kunnen wij onze opdrachtgevers verzekeren van onafhankelijke en deskundige inspecties. Wij controleren, meten en doen de steekproeven die nodig zijn om de benodigde rapportages op te stellen. De NEN-3140 stelt periodieke inspecties en het aanwijzen van een installatieverantwoordelijke verplicht en wij nemen deze belastende taak graag van onze opdrachtgevers over​.

av_terberg-interviews-2018_32_1_20180725_133748
AV_Terberg-interviews-2018_34
Duurzaamheid

Installatietechniek speelt een belangrijke rol in de energietransitie die de komende jaren steeds nadrukkelijk te zien zal zijn in Nederland. Wij streven ernaar om waar mogelijk in te zetten op duurzame en energiebesparende installatietechnieken. Wij adviseren onze opdrachtgevers over de mogelijkheden en wij zijn op de hoogte zijn van de nieuwste duurzame technieken en materialen. Indien gewenst voldoen onze projecten aan het integrale duurzaamheidskeurmerk BREEAM-NL.