DSC02794

Werkvoorbereider Werktuigkundige Installaties

IJsselstein

Proactief, zelfstandig en een echte regelaar. Mét technische W-kennis van en ervaring in de installatietechniek. Dat is wat we zoeken voor onze vacature Werkvoorbereider Werktuigkunde.

Locatie: IJsselstein
Opleiding: MBO

Ben jij onze nieuwe collega?
Als Werkvoorbereider organiseer en coördineer je de goede voortgang van projecten. Je werkt nauw samen met je Projectleider, Tekenaar, Engineer en natuurlijk je collega’s buiten. Samen met jouw team realiseer je de aanleg van werktuigkundige installaties (o.a. op het gebied van koeling, AC, CV en water) voor diverse utiliteitsprojecten in de Randstad.

Wie is Terberg? 
Terberg Totaal Installaties is een (h)echt familiebedrijf. We zijn al ruim 70 jaar succesvol in ons vak door de kwaliteit van onze collega’s, die we niet alleen een prettige werkomgeving bieden maar ook door iedereen te stimuleren om zichzelf te ontwikkelen. Bijvoorbeeld door hen mooie ontwikkeltrajecten te bieden. Vanuit de rol van werkvoorbereider kun je bijvoorbeeld doorgroeien tot Projectleider. Wij zijn aangesloten bij de cao metaal & techniek, wat betekent dat je altijd een marktconform salaris krijgt en een goede pensioenvoorziening. Daarnaast krijg je 25 vakantiedagen én 13 DV-dagen bij een fulltime dienstverband. Dus 38 vrije dagen op jaarbasis!

Jouw toekomstige werkzaamheden..
Je bent de hele dag in touw met de planning, bestellingen en het informeren en aansturen van de monteurs, klanten en leveranciers. Je voelt je als een vis in het water als je met veel verschillende dingen tegelijkertijd bezig bent,maar toch weet je je hoofd boven water te houden door het overzicht te bewaken en prioriteiten te stellen. Verder krijg je energie als je de klant optimaal weet te bedienen en alles strak volgens planning verloopt. Door je communicatieve skills weet je alle betrokken partijen op een positieve manier te benaderen, zodat jouw doel bereikt wordt. Je staat sterk in je schoenen, mede door de technische kennis die je meebrengt. Om deze functie op een goede manier uit kunnen voeren heb je bij voorkeur 3-5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie en ben je bekend met werktuigkundige installaties. 

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel?
Dan verkennen we graag tijdens een persoonlijk gesprek of het klikt! Meer weten? Neem contact op met onze Recruiter Eva Wijmans, via werkenbij@terberg.eu of 06-83237853