DSC02794

Werkvoorbereider Werktuigkundige Installaties

IJsselstein

Proactief, zelfstandig en een echte regelaar. Mét technische W-kennis van en ervaring in de installatietechniek. Dat is wat we zoeken voor onze vacature Werkvoorbereider Werktuigkunde.

Locatie: IJsselstein
Opleiding: MBO

Terberg Totaal Installaties is onderdeel van Terberg, een (h)echt familiebedrijf. We zijn al 70 jaar succesvol in ons vak door de kwaliteit van onze collega’s, die we niet alleen een prettige werkomgeving bieden maar vooral ook stimuleren om zichzelf te ontwikkelen door hen mooie groeipaden te bieden. Voor onze vestiging in IJsselstein zijn wij op zoek naar een:

Werkvoorbereider Werktuigkunde

 

Wat ga je doen?

Als werkvoorbereider WTB organiseer en coördineer je goede voortgang van onze WTB projecten. Je werkt nauw samen met je Projectleider, Tekenaar, Engineer en natuurlijk je collega’s buiten. Samen met het team realiseer je de aanleg van werktuigkundige installaties (op het gebied van luchtbehandeling, koeling, verwarming, AC, sanitair, water en riolering) voor diverse utiliteitsprojecten in de Randstad.

Werkzaamheden:
  • Je bent verantwoordelijk voor de planning, bestellingen, het aansturen van de en leveranciers / onderaannemers en monteursploegen.
  • Jij zorgt ervoor dat onze klant optimaal bediend wordt en het werk goed voorbereid en strak volgens planning uitgevoerd kan worden;
  • Je hebt de communicatieve skills om alle betrokken partijen op een positieve manier aan planning en afspraken te houden, maar deinst zeker niet terug als een leverancier aangesproken moet worden.
  • Je bent het aanspreekpunt voor onze monteurs m.b.t. aanlevering materiaal en gereedschap en hulpmaterieel.

 

Wat doet het team?

Werken bij Terberg betekent werken aan mooie multidisciplinaire en innovatieve projecten: bijzondere hotels zoals het Krasnapolsky op de dam, (hoofd)kantoren van bedrijven als Danone, Booking.com, Nespresso, en topsport- en zwemfaciliteiten waar we de nieuwste duurzaamheidstechnieken toepassen of bijvoorbeeld een nieuwe bios voor Warner Brothers. Daarnaast doen wij ook veel kleine en middel grote projecten.


Maar misschien nog wel belangrijker, werken bij Terberg  betekent werken met 220 leuke, hardwerkende en gekwalificeerde collega’s én werken aan jezelf!  Je krijgt veel ruimte om opleidingen te volgen en wordt gestimuleerd om te groeien en carrière te maken. Natuurlijk krijg je een prima salaris en secundaire voorwaarden die passend zijn voor je functie en ervaringsniveau. 

Wie ben jij?

Als je ervaring hebt in een functie, dan kun je snel zelfstandig aan de slag. We zijn in ieder geval op zoek naar een enthousiaste gedreven collega met:

  • Een afgeronde opleiding (MBO+) op het gebied van werktuigkunde;
  • 3 jaar ervaring in de installatietechniek;
  • Flexibiliteit en overzicht: ie voelt je als een vis in het water als je met veel verschillende dingen tegelijk bezig bent en bent sterk in prioritering en overzicht bewaken;
  • Goede communicatieve vaardigheden; 
  • Goede materiaalkennis.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel ? 

Dan verkennen we graag tijdens een persoonlijk gesprek of het klikt! Solliciteer en we bellen je snel terug. Meer weten? Bel of mail met Recruiters Barry 06-10940668 of Eva 06-83237853 of werkenbij@terberg.eu. Zij vertellen je graag meer!