DSC02767

Werkvoorbereider Elektrotechniek

IJsselstein

De vraagbaak voor monteurs en de duizendpoot die al het werk voorbereidt en plant

Locatie: IJsselstein
Opleiding: MBO+/HBO
Wat ga je doen?

Als Werkvoorbereider bij Terberg organiseer en coördineer je goede voortgang van een interessante elektrotechnische projecten. Afhankelijk van jouw achtergrond, werk je aan de nieuwbouw/ renovatie van Elektrotechnische  Installaties of Security Systemen. Je werkt nauw samen met je Projectleider, Modelleur en natuurlijk je collega’s buiten.

Werkzaamheden:
  • Je bent verantwoordelijk voor de planning, bestellingen en het aansturen van de monteursploegen en leveranciers.
  • Jij zorgt dat onze klant optimaal bediend wordt, dat het werk goed wordt voorbereid en strak volgens planning verloopt.
  • Je hebt de communicatieve skills om alle betrokken partijen op een positieve manier aan planning en afspraken te houden, maar deinst zeker niet terug als een leverancier aangesproken moet worden omdat dit niet het geval is.
Waar doe je het voor?

Werken bij Terberg betekent werken aan mooie multidisciplinaire en innovatieve projecten: bijzondere hotels zoals het Krasnapolsky op de dam, (hoofd)kantoren van bedrijven als Danone, Booking.com en Nespresso, topsport en zwemfaciliteiten waar we de nieuwste duurzaamheidstechnieken toepassen, of bijvoorbeeld een nieuwe bios voor Warner Brothers.
Maar misschien nog wel belangrijker, werken bij Terberg  betekent werken met 220 leuke, hardwerkende en gekwalificeerde collega’s én werken aan jezelf!  Je krijgt veel ruimte om opleidingen te volgen en wordt gestimuleerd om te groeien en carrière te maken. Natuurlijk krijg je een prima salaris en secundaire voorwaarden die passend zijn voor je functie en ervaringsniveau. 

Wie ben jij?

Natuurlijk vinden we het fijn als je ervaring hebt in een vergelijkbare functie, dan kun je snel zelfstandig aan de slag. We zijn in ieder geval op zoek naar een enthousiaste gedreven collega met:

  • Een afgeronde opleiding (MBO/HBO) op het gebied van elektrotechniek.
  • Enige ervaring in de installatietechniek en daardoor kennis van het type projecten en materiaal.
  • Flexibiliteit en overzicht: je voelt je als een vis in het water als je met veel verschillende dingen tegelijk bezig bent en bent sterk in prioritering en overzicht bewaken.
  • Goede communicatieve vaardigheden. 
Klinkt het goed?

Is het wat voor jou, deze rol? Solliciteer dan en we nemen snel contact met je op! Toch nog een vraag? Mail of bel dan met onze recruiter Kim van Vliet, via werkenbij@terberg.eu of 06-10940668.