dsc02822_1_20200128_161854

Projectleider Werktuigkundige Installaties

IJsselstein

Ben jij iemand met ambitie? Ben jij in staat een nieuw team op te zetten en onze afdeling Werktuigkunde groter te maken? Dan zoeken wij jou! Wij zoeken een gedreven en enthousiaste aankomend projectleider Werktuigkundige Installaties. 

Locatie: IJsselstein

Wat ga je doen? 
De komende jaren willen wij groeien. Groeien in personeel en groeien in het aantal projecten. Voor onze Werktuigkundige-tak zoeken wij daarom een projectleider die aan het roer staat van een nieuw op te zetten team.

Je bent onder andere verantwoordelijk voor het zien en grijpen van commerciële kansen. Jij haalt de meest uitdagende, innovatieve en duurzame projecten op het gebied van Werktuigkundige Installaties binnen. Vervolgens weet jij, in samenwerking met je collega’s, de werken tot een goed einde te brengen. Je hebt oog voor detail en beschikt over voldoende technische, inhoudelijke kennis om mee te denken met onder andere tekeningen en calculaties. Je bent een volwaardige gesprekspartner voor onze opdrachtgevers en (eind)gebruikers van ontwerp tot realisatie.

Pas je bij ons? 

  • Je hebt al enige ervaring als projectleider of je hebt ruime ervaring als werkvoorbereider op het gebied van Werktuigkundige Installaties
  • Je bent bij voorkeur in het bezit van minimaal een mbo niveau 4 diploma Werktuigkunde of Installatietechniek.
  • Je bent in staat meerdere ballen in de lucht te houden en prioriteiten te stellen.
  •  Je blinkt uit in je commerciële en communicatieve vaardigheden.

Wat krijg je van ons?

  • Een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Een smartphone, laptop én bedrijfsauto van de zaak.
  • Gezellige borrels en toffe personeelsfeesten.
  • 25 vakantiedagen én 13 adv-dagen bij een fulltime dienstverband.

Over Terberg Totaal Installaties 
Werken bij Terberg betekent werken aan mooie, multidisciplinaire en innovatieve projecten die dichtbij de maatschappij staan. Denk bijvoorbeeld aan zwem- en sportaccommodaties, gemeentehuizen of een kerk. Daarnaast kun je denken aan projecten die ruim 20 miljoen euro opleveren! Terberg Totaal Installaties is onderdeel van Terberg Verenigde Bedrijven, een (h)echt familiebedrijf.

Klinkt het goed? 

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan ben jij onze nieuwe collega en ontvangen wij graag je sollicitatie! Wil je eerst meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met onze recruiters Barry 06-10940668 of Esmee 06-83441271.