DSC04233

Monteur Werktuigkundige Installaties

IJsselstein

Wil jij graag onderdeel zijn van een professionele organisatie, waar alles goed voor je geregeld is en je mag werken aan de mooiste projecten? Laat dan snel van je horen en solliciteer! 

Locatie: IJsselstein
Opleiding: MBO
Wat ga je doen?

In deze veelzijdige, technische functie werk je aan onze utiliteitsprojecten. Je hebt ruime ervaring als zelfstandig monteur en hebt je regelmatig bijgeschoold in werktuigkundige installaties. Je kunt zonder verdere aanwijzingen zelfstandig je werk uitvoeren.

Wie ben jij?
  • Je hebt ervaring met verschillende werktuigkundige installaties.
  • Je schakelt voor het werk met je chef of uitvoerder, maar hebt ook veel rechtstreeks contact met de klant, projectleiding/ werkvoorbereiding.
  • Je stuurt een kleine groep monteurs of hulpmonteurs aan en zorgt voor de planning van hun werk. Je zorgt ervoor dat het werk conform de klantwensen wordt opgeleverd.
  • Jouw uitdaging is om verder groeien in je vak, maar je hebt in ieder geval je niveau 3 W-installatietechniek succesvol afgerond. 
Waar doe je het voor?

Werken bij Terberg betekent niet alleen werken aan mooie multidisciplinaire en innovatieve projecten die dichtbij de maatschappij staan (zoals zwem- en sportaccommodaties, gemeentehuizen of een kerk), maar ook werken met fijne, hardwerkende en gekwalificeerde collega’s èn werken aan jezelf! Je krijgt veel ruimte om opleidingen te doen en wordt gestimuleerd om te groeien en carrière te maken. Natuurlijk krijg je een prima salaris en secundaire voorwaarden, waaronder 25 vakantiedagen én 13 ADV-dagen bij een fulltime dienstverband. 

Klinkt het goed?

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan ben jij onze nieuwe collega en ontvangen wij graag je sollicitatie! Wil je eerst meer informatie over de vacature? Bel of app onze recruiters Esmee Smit: 06 83441271 of Barry Peulen: 06 10940668 of mail naar werkenbij@terberg.eu.