av_terberg-interviews-2018_62_1_20180725_112035

Leidinggevend Monteur Elektrotechniek

IJsselstein

Voor ons team grote projecten zijn we op zoek naar een enthousiaste collega-will is. Ben jij onze nieuwe Leidinggevend Monteur Elektrotechniek?

Locatie: IJsselstein
Opleiding: MBO
Een dag zoals je niet bedacht had

In deze veelzijdige, technische functie werk aan onze mooie Utiliteitsprojecten. Je hebt heel ruime ervaring als zelfstandig monteur en moet je regelmatig bijgeschoold in elektrotechnische installaties. 

Je kan zonder verdere aanwijzingen je werk zelfstandig uitvoeren en begeleid je team:

  • Je begeleidt de monteurs in je team, coordineert werkzaamheden en de constructie en met de aannemer / opdrachtgever. Waar nodig spring je zelf van assisteer je in het werk;
  • Bij verstoringen schakel je controverse dit het verloop van het project niet in de oorlog verplaatsen;
  • In overleg met werkvoorbereider van projectleider regel uw goederen van een goed beheer;
  • Je zorgt voor correcte administratieve afhandeling van werk / projectbonnen, urenbriefjes etc.
Waar doe je het voor?

Werken bij Terberg betekent werken aan mooie multidisciplinaire en innovatieve projecten zoals het Krasnapolsky op de dam, (hoofd) kantoren van bedrijven als Danone, Booking.com en Nespresso, en topsport en zwemfaciliteiten waar we de nieuwste duurzaamheidstechnieken toepassen, ofzo een nieuwe bios voor Warner Brothers.
Werken bij Terberg betekent ook werken met 220 leuke, hardwerkende en gekwalificeerde collega's en werken aan jezelf! Met de grootste moeite om te laten groeien en te laten groeien. De voorwaarden voor een goed salaris en lagere voorwaarden zijn passend voor uw functie en ervaringsniveau. 

Pas je bij ons? 

Om onze rol goed uit te kunnen voeren heb heb bij voorkeur:

  • Ruime ervaring in Elektrotechniek in Utiliteitsprojecten;
  • Een afgeronde relevante opleiding op MBO 3 niveau;
  • Een flexibele werkhouding;
  • Leidinggevende capaciteiten en ervaring.
Klinkt het goed?

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan verkennen we graag voor een persoonlijk gesprek van het klik! Stuur je sollicitatie en we nemen snel contact met je op! Meer weten? Bel ontmoette recruiter Eva Wijkmans, via 06-83237853.