DSC02896

Leidinggevend Monteur Elektrotechniek

IJsselstein

Elektrotechnische werken om trots op te zijn combineren met het aansturen en begeleiden van een leuk team (junior) elektromonteurs! 

Locatie: IJsselstein
Opleiding: MBO

Wat ga je doen?

In deze veelzijdige, technische functie werk je aan onze utiliteitsprojecten. Je hebt zeer ruime ervaring als zelfstandig monteur en hebt je regelmatig bijgeschoold in elektrotechnische installaties. Daarnaast begeleid je een team van (junior) monteurs en zorg je ervoor dat zij hun werk goed en met plezier uitvoeren. Verder ben je verantwoordelijk voor het coördineren van de werkzaamheden en schakel je tijdig met de aannemer of opdrachtgever. Waar nodig spring je zelf bij om het werk uit te voeren! Kortom, een mooie functie waarin je technische en communicatieve skills goed van pas komen!

Pas je bij ons?

Om onze rol goed uit te kunnen voeren heb jij bij voorkeur:

  • Ruime ervaring  met elektrotechniek in utiliteitsprojecten.
  • Een afgeronde relevante opleiding op MBO 3 niveau.
  • Een flexibele werkhouding.
  • Leidinggevende capaciteiten en ervaring.
 Werken bij.. 

Terberg Totaal Installaties is een (h)echt familiebedrijf, waar we iedere dag werken met 220 leuke, hardwerkende en gekwalificeerde collega’s. We zijn al ruim 70 jaar succesvol in ons vak door de kwaliteit van onze collega’s. Werken bij Terberg betekent werken aan multidisciplinaire en innovatieve projecten, waaronder bijzondere hotels zoals het Krasnapolsky op de Dam in Amsterdam en (hoofd)kantoren van bedrijven, zoals Nespresso en Rituals. Daarnaast is Terberg specialist op het gebied van topsport en zwemfaciliteiten, waar we de nieuwste duurzaamheidstechnieken toepassen. Maar misschien nog wel belangrijker, werken bij Terberg  betekent werken aan jezelf!  Je krijgt veel ruimte om opleidingen te volgen en je wordt gestimuleerd om te groeien en carrière te maken. Natuurlijk krijg je een prima salaris en secundaire voorwaarden, waaronder 25 vakantiedagen én 13 ADV-dagen bij een fulltime dienstverband.   

Klinkt het goed?

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan ben jij onze nieuwe collega en ontvangen wij graag je sollicitatie! Wil je eerst meer informatie over de vacature? Bel of app onze recruiters Esmee Smit: 06 83441271 of Barry Peulen: 06 10940668 of mail naar werkenbij@terberg.eu.

Informatie voor bureaus:

Wij wensen deze vacature middels eigen werving in te vullen, zonder tussenkomst van werving & selectie-, detachering- en/of uitzendbureaus. Acquisitie wordt derhalve niet op prijs gesteld.
Voorgestelde kandidaten zonder nadrukkelijke uitvraag worden als niet verzonden beschouwd en niet in behandeling genomen.