DSC02822

Junior Engineer Brandmeldinstallaties

IJsselstein

Ben jij proactief, zelfstandig en een echte regelaar? Heb jij al enige kennis van brandmeldinstallaties en heb jij de wens om door te groeien tot engineer? Dan is dit dé baan voor jou!

Locatie: IJsselstein
Opleiding: MBO/HBO
Wat ga je doen?

In deze technische spilfunctie begeleid je het brandgedeelte van een project van het begin tot einde looptijd. Dit doe je uiteraard niet alleen, maar in samenwerking met jouw ervaren collega-engineer. Je wordt er medeverantwoordelijk voor dat de brandmeldinstallaties perfect worden ontworpen en zorgt dat monteurs op locatie zonder slag of stoot hun werk kunnen uitvoeren. Kortom: de doorgang van het werk ligt voor een groot deel in jouw handen!

Pas je bij ons?
  • Je bent een echte planner, zowel op operationeel als op tactisch niveau.
  • Je bent in het bezit van een mbo-opleiding.
  • Heb je aanvullende kennis opgedaan richting brandmeldinstallaties? Dan is dit zeker een pré! 
  • Je bent communicatief vaardig en positief kritisch richting jezelf, de organisatie en collega’s.
Wat krijg je van ons?
  • Een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. 
  • Een smartphone en laptop van de zaak. 
  • Gezellige borrels en toffe personeelsfeesten. 
  • 25 vakantiedagen én 13 adv-dagen bij een fulltime dienstverband. 
Over Terberg Totaal Installaties

Werken bij Terberg betekent werken aan mooie, multidisciplinaire en innovatieve projecten die dichtbij de maatschappij staan. Denk bijvoorbeeld aan zwem- en sportaccommodaties, gemeentehuizen of een kerk. Daarnaast kun je denken aan projecten die ruim 20 miljoen euro opleveren! Terberg Totaal Installaties is onderdeel van Terberg Verenigde Bedrijven, een (h)echt familiebedrijf.    

Klinkt het goed? 

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Solliciteer! We gaan we graag met je in gesprek over de mogelijkheden. Wil je meer weten over onze projecten? Bel, mail of app onze recruiter Eva Wijkmans, via e.wijkmans@terberg.eu of 06-83237853.