DSC02822

Junior Engineer Brandmeldinstallaties

IJsselstein

Ben jij proactief, zelfstandig en een echte regelaar? Heb jij al enige kennis van brandmeldinstallaties en heb jij de wens om door te groeien tot engineer? Dan is dit dé baan voor jou!

Locatie: IJsselstein
Opleiding: MBO/HBO
Wat ga je doen?

In deze technische spilfunctie begeleid je het brandgedeelte van een project van het begin tot einde looptijd. Dit doe je uiteraard niet alleen, maar in samenwerking met jouw ervaren collega-engineer. Je wordt er medeverantwoordelijk voor dat de brandmeldinstallaties perfect worden ontworpen en zorgt dat monteurs op locatie zonder slag of stoot hun werk kunnen uitvoeren. Kortom: de doorgang van het werk ligt voor een groot deel in jouw handen.

Pas je bij ons?
  • Je bent in het bezit van een MBO opleiding, bij voorkeur richting de elektrotechniek of elektronica;
  • Heb je aanvullende kennis opgedaan richting brandmeldinstallaties? Dan is dit zeker een pré!
  • Je bent communicatief vaardig en positief kritisch richting jezelf, de organisatie en collega’s;
  • Je bent bij voorkeur werkzaam geweest als installatiedeskundige maar we staan ook open voor iemand die net zijn elektrotechnische opleiding heeft afgerond.
Wat krijg je van ons?
  • Een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Een smartphone en laptop van de zaak;
  • Verschillende functie gerichte opleidingen zoals projecteringsdeskundige, brandmeld- en ontruimingsinstallaties, diverse bouwbesluit opleidingen en productgerichte opleidingen;
  • Gezellige borrels en toffe personeelsfeesten;
  • 25 vakantiedagen én 13 ADV dagen bij een fulltime dienstverband. 
Over Terberg Totaal Installaties

Werken bij Terberg betekent werken aan mooie, multidisciplinaire en innovatieve projecten die dichtbij de maatschappij staan. Denk bijvoorbeeld aan zwem- en sportaccommodaties, gemeentehuizen of een kerk. Daarnaast kun je denken aan projecten die ruim 20 miljoen euro opleveren! Terberg Totaal Installaties is onderdeel van Terberg Verenigde Bedrijven, een (h)echt familiebedrijf. We zijn al ruim 70 jaar succesvol in ons vak door de kwaliteit van onze collega’s, die we niet alleen een prettige werkomgeving bieden maar vooral ook stimuleren om zichzelf te ontwikkelen door hen mooie groeipaden te bieden.

Klinkt het goed? 

Dan ontvangen we graag je sollicitatie! Tijdens een persoonlijk gesprek verkennen we graag de mogelijkheden voor een dienstverband. Wil je meer weten over de functie of het sollicitatieproces? Bel of app onze recruiters Esmee Smit: 06 83441271 of Barry Peulen: 06 10940668 of mail naar werkenbij@terberg.eu.