dsc02752_1_20201106_084747

(Junior) Calculator Elektrotechniek

IJsselstein

Krijg jij geen genoeg van cijfers? En ben jij ook nog eens sociaal én een teamplayer? Dan zit je hier goed. Wij zijn namelijk op zoek naar een (Junior) Calculator in de regio Utrecht die de fijne kneepjes van het vak (nog) verder wil leren.

Locatie: IJsselstein
Hoe ziet jouw werkdag eruit als Calculator?

Je begint je dag met een goede kop koffie. Je praat je team even bij en daarna ga jij samen met jouw directe collega’s Jeroen en Tim aan de slag. Naast het opstellen van berekeningen en calculaties op basis van ontvangen bestek, tekeningen en andere gegevens, heb je ook contact met onze vaste en wellicht nieuwe opdrachtgevers en leveranciers. Je werkt mee aan verschillende projecten variërend van een klein werk tot aan grotere projecten. Afhankelijk van je ervaringsniveau word je ondersteund door onze productspecialisten/engineers. Gedurende de dag help je daarnaast ook met het opstellen van offertes. Dit betekent dat je in deze functie niet alleen het calculeren op je neemt, maar ook een stukje verkoop. Lekker afwisselend dus!

Concreet betekent dit dat je:
 • Berekeningen en calculaties opstelt op basis van ontvangen bestek, tekeningen en andere ontvangen gegevens;
 • Contact hebt met onze vaste en wellicht nieuwe opdrachtgevers en leveranciers;
 • Offertes opstelt.
Als (junior) calculator elektrotechniek heb jij:
 • Een (MBO) opleiding Elektrotechniek;
 • Affiniteit met elektrotechnische installaties in de utiliteit en woningbouw;
 • Gevoel voor cijfers;
 • Ervaring in een soortgelijke functie of je heb interesse om het vak te leren
Wat betekent werken bij Terberg Totaal Installaties?

Werken in de installatietechniek bij Terberg betekent niet alleen werken aan mooie multidisciplinaire en innovatieve projecten die dichtbij de maatschappij staan (zoals zwem- en sportaccommodaties, gemeentehuizen of een school), maar ook werken met fijne, hardwerkende en gekwalificeerde collega’s. Daarnaast ben ook jij belangrijk. Bij Terberg staat jouw ontwikkeling centraal en kun je echt werken aan jezelf. Je krijgt veel ruimte om opleidingen te volgen en je wordt gestimuleerd om te groeien en carrière te maken. Als Calculator kun jij bijvoorbeeld doorgroeien naar (junior) Engineer of werkvoorbereider. We gaan graag met je in gesprek om een passend groeipad voor je te ontwikkelen.


Verder kan je van ons het volgende verwachten:

 • 25 vakantiedagen en 13 adv dagen bij een fulltime dienstverband;
 • Een laptop en telefoon van de zaak;
 • Een hecht team waar gezelligheid, hard werken en goed teamgevoel centraal staan;
 • De mogelijkheid om met collega’s te racen als Max Verstappen in onze kantine;
 • Een volledig gerenoveerd kantoorpand in regio Utrecht met daarin de nieuwste installatietechnieken.
Klinkt dit goed?

Ben jij de (junior) calculator waar wij naar opzoek zijn? Solliciteer dan direct! Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Esmee 06-83441271 of Barry 06-10940668 of mail naar [email protected]