DSC042510000

Chefmonteur Werktuigkundige Installaties

IJsselstein

Jij leidt het werk op de bouw in goede banen

Locatie: IJsselstein
Opleiding: MBO
Wat ga je doen?

Als Chefmonteur ben je verantwoordelijk voor al het werk en monteurs op de bouw. Je stuurt je team inhoudelijk aan en begeleidt het werk:

  • Je regelt de technische voorbereiding en organisatie van het werk op de bouwlocatie, en zorgt dat alles volgens afgegeven specificaties, kwaliteitsnormen en planning verloopt;
  • Je begeleidt de monteurs in je team, coördineert werkzaamheden op de bouw en schakelt hierbij met de aannemer/ opdrachtgever. Waar nodig spring je zelf bij of assisteer je in het werk;
  • Je motiveert de monteurs in je team zodat iedereen prettig werkt;
  • Je bewaakt eventueel meer-/minderwerk en rapporteert aan de werkvoorbereider of projectleider;
  • In overleg met werkvoorbereider of projectleider regel je bestelling van materialen en ben je verantwoordelijk voor ontvangst, controle en aftekenen van geleverde materialen op een project;
  • Je zorgt voor correcte administratieve afhandeling van werk/projectbonnen, urenbriefjes etc.
Waar doe je het voor?

Werken bij Terberg betekent werken aan mooie multidisciplinaire en innovatieve projecten: bijzondere hotels zoals het Krasnapolsky op de dam, (hoofd)kantoren van bedrijven als Danone, Booking.com en Nespresso, topsport en zwemfaciliteiten waar we de nieuwste duurzaamheidstechnieken toepassen, of bijvoorbeeld een nieuwe bios voor Warner Brothers.
Maar misschien nog wel belangrijker, werken bij Terberg  betekent werken met 220 leuke, hardwerkende en gekwalificeerde collega’s én werken aan jezelf!  Je krijgt veel ruimte om opleidingen te volgen en wordt gestimuleerd om te groeien en carrière te maken. Natuurlijk krijg je een prima salaris en secundaire voorwaarden die passend zijn voor je functie en ervaringsniveau. 

Pas je bij ons?

Om onze rol goed uit te kunnen voeren heb jij bij voorkeur:

  • Ruime ervaring in werktuigkundige utiliteitsprojecten;
  • Een afgeronde relevante opleiding op MBO 3 niveau;
  • Een flexibele werkhouding;
  • Leidinggevende capaciteiten en ervaring in de rol van chefmonteur.
Klinkt het goed?

Is het wat voor jou, deze rol? Solliciteer dan en we nemen snel contact met je op! Toch nog een vraag? Mail of bel dan met onze recruiter Eva Wijkmans, via werkenbij@terberg.eu of 06-83237853.

En verder..

Terberg Totaal Installaties is onderdeel van Terberg, een (h)echt familiebedrijf. We zijn al 70 jaar succesvol in ons vak door de kwaliteit van onze collega’s, die we niet alleen een prettige werkomgeving bieden maar vooral ook stimuleren om zichzelf te ontwikkelen door hen mooie groeipaden te bieden.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan ben jij onze nieuwe collega en ontvangen wij graag je sollicitatie! Wil je eerst meer informatie over de vacature? Bel of app onze recruiters Esmee Smit: 06 83441271 of Barry Peulen: 06 10940668 of mail naar werkenbij@terberg.eu.

Informatie voor Bureaus:

Wij wensen deze vacature middels eigen werving in te vullen, zonder tussenkomst van werving & selectie-, detachering- en/of uitzendbureaus. Acquisitie wordt derhalve niet op prijs gesteld. Voorgestelde kandidaten zonder nadrukkelijke uitvraag worden als niet verzonden beschouwd en niet in behandeling genomen.