DSC02746

Werkvoorbereider Brandmeld- en beveiligingsinstallaties

IJsselstein

Proactief, zelfstandig en een echte regelaar. Mét technische kennis van en ervaring in de Installatietechniek. Dat is wat we zoeken voor onze vacature Werkvoorbereider brandmeld- en beveiligingsinstallaties.

Locatie: IJsselstein
Opleiding: MBO
Wat ga je doen?

In deze technische spilfunctie organiseer en coördineer je de goede voortgang van het werk voor de woningbouw- en/of utiliteitsprojecten. Je stuurt de monteursploegen aan en zorgt ervoor dat het werk doorgang kan vinden. Daarbij hoort het uitvoeren van calculaties en het verzorgen van bestellingen en planningen, zodat de klant optimaal bediend wordt. Je bewaakt (mede) de kritische termijnen en ondersteunt de projectleider daar waar nodig. Voor de montageploegen opereer je als vraagbaak en je geeft hen ondersteuning in alledaagse zaken. Kortom: de doorgang van het werk ligt voor een groot deel in jouw handen!

Pas je bij ons?

Om deze rol goed uit te kunnen voeren heb jij bij voorkeur:

  • Ruime kennis en ervaring van en met zwakstroominstallaties, zoals beveiliging-, inbraaksignalering- en datasystemen. Deze ervaring heb je bij het liefst opgedaan in zowel de binnen- als buitendienst. Het realiseren van projecten, het beheersen van het bouwproces en de risico’s zijn bekend terrein.
  • Je bent een echte planner, zowel op operationeel als op tactisch niveau.
  • Daarnaast heb je bewezen leidinggevende kwaliteiten te hebben, je bent communicatief vaardig en positief kritisch richting jezelf, de organisatie en collega’s.
  • Je bent in het bezit van een middelbare opleiding richting zwakstroom en fungeert door deze opleiding en werkervaring op MBO-niveau.
Waar doe je het voor?

Werken bij Terberg betekent werken aan mooie multidisciplinaire en innovatieve projecten: bijzondere hotels zoals het Krasnapolsky op de dam, (hoofd)kantoren van bedrijven als Danone, Booking.com en Nespresso, en topsport en zwemfaciliteiten waar we de nieuwste duurzaamheidstechnieken toepassen, of bijvoorbeeld een nieuwe bios voor Warner Brothers. Waar we ICT en beveiligingsinstallaties aanleggen, nemen we deze bijna altijd ook zelf in beheer en onderhoud.Maar misschien nog wel belangrijker, werken bij Terberg  betekent werken met 220 leuke, hardwerkende en gekwalificeerde collega’s én werken aan jezelf!  Je krijgt veel ruimte om opleidingen te volgen en wordt gestimuleerd om te groeien en carrière te maken. Natuurlijk krijg je een prima salaris en secundaire voorwaarden die passend zijn voor je functie en ervaringsniveau. 

Klinkt het goed?

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan ben jij onze nieuwe collega en ontvangen wij graag je sollicitatie! Wil je eerst meer informatie over de vacature? Bel of app onze recruiters Esmee Smit: 06 83441271 of Barry Peulen: 06 10940668 of mail naar werkenbij@terberg.eu.