DSC02794

Werkvoorbereider Werktuigkundige Installaties

Capelle a/d IJssel

Alle voorbereiding voor onze Werktuigkundige werken regelen, dat kan alleen met technische W-kennis en ervaring in de Utiliteit

Locatie: Capelle a/d IJssel
Opleiding: MBO
Wat ga je doen?

Als Werkvoorbereider WTB organiseer en coördineer je goede voortgang van onze WTB projecten. Je werkt nauw samen met je Projectleider, Tekenaar, Engineer en natuurlijk je collega’s buiten. Samen met jouw team realiseer je de aanleg van werktuigkundige installaties (op het gebied van koeling, AC, CV, water) voor diverse utiliteitsprojecten in de Randstad.

Werkzaamheden:
  • Je bent verantwoordelijk voor de planning, bestellingen en het aansturen van de monteursploegen en leveranciers;
  • Jij zorgt dat onze klant optimaal bediend wordt en het werk goed voorbereid en strak volgens planning goed uitgevoerd kan worden.
  • Je hebt de communicatieve skills om alle betrokken partijen op een positieve manier aan planning en afspraken te houden, maar deinst zeker niet terug als een leverancier aangesproken moet worden omdat dit niet het geval is.
Wat doet je team?

Werken bij Terberg betekent werken aan mooie multidisciplinaire en innovatieve projecten: bijzondere hotels zoals het Krasnapolsky op de dam, (hoofd)kantoren van bedrijven als Danone, Booking.com en Nespresso, en topsport en zwemfaciliteiten waar we de nieuwste duurzaamheidstechnieken toepassen, of bijvoorbeeld een nieuwe bios voor Warner Brothers.
Maar misschien nog wel belangrijker, werken bij Terberg  betekent werken met 220 leuke, hardwerkende en gekwalificeerde collega’s én werken aan jezelf!  Je krijgt veel ruimte om opleidingen te volgen en wordt gestimuleerd om te groeien en carrière te maken. Natuurlijk krijg je een prima salaris en secundaire voorwaarden die passend zijn voor je functie en ervaringsniveau. 

Wie ben jij?

Natuurlijk vinden we het fijn als je ervaring hebt in een vergelijkbare functie, dan kun je snel zelfstandig aan de slag. We zijn in ieder geval op zoek naar een enthousiaste gedreven collega met:

  • een afgeronde opleiding (MBO/HBO) op het gebied van werktuigkunde;
  • enige ervaring in de installatietechniek en daardoor kennis van het type projecten en materiaal;
  • flexibiliteit en overzicht: ie voelt je als een vis in het water als je met veel verschillende dingen tegelijk bezig bent en bent sterk in prioritering en overzicht bewaken;
  • goede communicatieve vaardigheden. 
Herken jij jezelf in bovenstaand profiel ? 

Dan verkennen we graag tijdens een persoonlijk gesprek of het klikt! Solliciteer en we bellen je snel terug. Meer weten? Bel of mail met Recruiter Eva Wijkmans, via 06-83237853 of werkenbij@terberg.eu: ze vertelt je graag meer!

En verder..

Terberg Totaal Installaties is onderdeel van Terberg, een (h)echt familiebedrijf. We zijn al 70 jaar succesvol in ons vak door de kwaliteit van onze collega’s, die we niet alleen een prettige werkomgeving bieden maar vooral ook stimuleren om zichzelf te ontwikkelen door hen mooie groeipaden te bieden.

Pas jij bij Terberg maar (nog) niet helemaal op deze vacature? We komen graag met je in contact om loopbaanmogelijkheden met je te bespreken! Neem contact op met onze Recruiter Niels Luyt; n.luyt@terberg.eu of bel 06-21287138.

Informatie voor Bureaus:

Wij wensen deze vacature middels eigen werving in te vullen, zonder tussenkomst van werving & selectie-, detachering- en/of uitzendbureaus. Acquisitie wordt derhalve niet op prijs gesteld. Voorgestelde kandidaten zonder nadrukkelijke uitvraag worden als niet verzonden beschouwd en niet in behandeling genomen.