xander-bennebroekav_terberg-interviews-2018_21_1_20180725_153611_1366

Werkvoorbereider Werktuigkundige Installaties

Capelle a/d IJssel

Proactief, zelfstandig en een echte regelaar. Mét technische W kennis van en ervaring in de Installatietechniek. Dat is wat we zoeken voor onze vacature Werkvoorbereider Werktuigkunde.

Locatie: Capelle a/d IJssel
Opleiding: MBO
Wat ga je doen?

Als Werkvoorbereider organiseer en coördineer je goede voortgang van projecten. Je werkt nauw samen met je Projectleider, Tekenaar, Engineer en natuurlijk je collega’s buiten. Samen met jouw team realiseer je de aanleg van werktuigkundige installaties (op het gebied van koeling, AC, CV, water) voor diverse utiliteitsprojecten in de Randstad.

Werkzaamheden:

  • Je bent de hele dag in touw met de planning, bestellingen en het informeren en aansturen van de monteursploegen, klanten en leveranciers.
  •  Je voelt je als een vis in het water als je met veel verschillende dingen tegelijk bezig bent en bent sterk in prioritering en het bewaken van overzicht.
  • Jij zorgt dat onze klant optimaal bediend wordt en het werk goed voorbereid en strak volgens planning goed uitgevoerd kan worden.
  • Je hebt de communicatieve skills om alle betrokken partijen op een positieve manier aan planning en afspraken te houden, maar deinst zeker niet terug als een leverancier aangesproken moet worden omdat dit niet het geval is.
  • Je staat dan ook sterk in je schoenen, mede door de technische kennis die je meebrengt.
Wat doet je team?

Werken bij Terberg betekent werken aan mooie multidisciplinaire en innovatieve projecten: bijzondere hotels zoals het Krasnapolsky op de dam, (hoofd)kantoren van bedrijven als Danone, Booking.com en Nespresso, en topsport en zwemfaciliteiten waar we de nieuwste duurzaamheidstechnieken toepassen, of bijvoorbeeld een nieuwe bios voor Warner Brothers. 
Maar misschien nog wel belangrijker, werken bij Terberg  betekent werken met 220 leuke, hardwerkende en gekwalificeerde collega’s én werken aan jezelf!  Je krijgt veel ruimte om opleidingen te volgen en wordt gestimuleerd om te groeien en carrière te maken. Natuurlijk krijg je een prima salaris en secundaire voorwaarden die passend zijn voor je functie en ervaringsniveau. 

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel ? 

Dan verkennen we graag tijdens een persoonlijk gesprek of het klikt! Solliciteer en we bellen je snel terug. Meer weten? Neem contact op met onze Recruiter Niels Luyt; n.luyt@terberg.eu of bel 06-21287138.