definitief2

Werkvoorbereider Elektrotechniek

Capelle a/d IJssel

Voor ons nieuwe E-team in Capelle zoeken we een enthousiaste regelaar voor de functie Werkvoorbereider. 

Locatie: Capelle a/d IJssel
Opleiding: MBO

Als Werkvoorbereider E ondersteun je het team en organiseer en coördineer je de voortgang van diverse  projecten. Je werkt nauw samen met de projectleider om samen jullie projecten tot een succes te maken. 

Jouw toekomstige werkzaamheden..
Je bent de hele dag in touw met de planning, bestellingen, informeren en het aansturen van de monteursploegen, klanten en leveranciers.Je voelt je als een vis in het water als je met veel verschillende dingen tegelijk bezig bent en je weet je werk goed te prioriteren en het overzicht te bewaken.Jij zorgt ervoor dat onze klanten optimaal worden bediend. Je hebt de communicatieve skills om alle betrokken partijen op een positieve manier aan planning en afspraken te houden, maar je deinst ook zeker niet terug als een leverancier aangesproken moet worden, omdat dit niet het geval is.Je staat sterk in je schoenen in deze rol en als persoon, mede door de technische kennis die je meebrengt.   

Waar doe je het voor?
Terberg Totaal Installaties is een (h)echt familiebedrijf, waar we iedere dag werken met 230 leuke, hardwerkende en gekwalificeerde collega’s. We zijn al ruim 70 jaar succesvol in ons vak door de kwaliteit van onze collega’s. Werken bij Terberg betekent werken aan multidisciplinaire en innovatieve projecten, waaronder bijzondere hotels zoals het Krasnapolsky op de Dam in Amsterdam en (hoofd)kantoren van bedrijven, zoals Nespresso en Rituals. Daarnaast is Terberg specialist op het gebied van topsport en zwemfaciliteiten, waar we de nieuwste duurzaamheidstechnieken toepassen. Maar misschien nog wel belangrijker, werken bij Terberg  betekent werken aan jezelf!  Je krijgt veel ruimte om opleidingen te volgen en je wordt gestimuleerd om te groeien en carrière te maken. Natuurlijk krijg je een prima salaris en secundaire voorwaarden, waaronder 25 vakantiedagen én 13 ADV-dagen bij een fulltime dienstverband.     

Klinkt het goed?
Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en heb je relevante ervaring als werkvoorbereider? Dan gaan we graag met je in gesprek! Stuur je cv naar werkenbij@terber.eu en solliciteer direct. Meer informatie? Neem contact op met onze Recruiter Kim van Vliet, via 06-10940668.