xander-bennebroek_av_terberg-interviews-2018_20_1_20180717_095642

Werkvoorbereider Elektrotechniek Bijzondere Woningbouw

Capelle a/d IJssel

Voor ons gloednieuwe team Bijzondere Woningbouw zoeken we een enthousiaste regelaar voor de functie Werkvoorbereider Elektrotechniek.

Locatie: Capelle a/d IJssel
Opleiding: MBO
Wat ga je doen?

Als Werkvoorbereider E organiseer en coördineer je goede voortgang van zo’n 3-4 projecten. Je werkt nauw samen met je Projectleider, Modelleur en natuurlijk je collega’s buiten.

Dit is een gloednieuw team: het werk is er klaar voor, nu jij nog!

Werkzaamheden:

  • Je bent de hele dag in touw met planning, bestellingen, informeren en aansturen van de monteursploegen, klanten en leveranciers.
  •  Je voelt je als een vis in het water als je met veel verschillende dingen tegelijk bezig bent en bent sterk in prioritering en overzicht bewaken.
  • Jij zorgt dat onze klant optimaal bediend wordt en het werk goed voorbereid en strak volgens planning goed uitgevoerd kan worden.
  • Idealiter heb je deze rol al ergens anders gehad en heb je misschien zelfs ook ervaring als monteur zodat je precies weet waar onze mannen buiten tegenaan lopen.
  • Je hebt de communicatieve skills om alle betrokken partijen op een positieve manier aan planning en afspraken te houden, maar deinst zeker niet terug als een leverancier aangesproken moet worden omdat dit niet het geval is.
  • Je staat dan ook sterk in je schoenen in deze rol als persoon, mede door de technische kennis die je meebrengt.
Waar doe je het voor?

De naam zegt het al, in dit team Bijzondere woningbouw werk je aan Woningbouwprojecten met van bijzondere aard.  Geen vinex-wijken, maar complexe woontorens met multidisciplinair karakter of hele luxe villa’s van meer dan 2 miljoen. Één van onze grotere projecten waar je gelijk mee aan de slag kan is LittleC (www.littlecoolhaven.nl) waar we bijzondere woontorens realiseren met inpandig horeca, kantoren, parkeergarages en zelfs een zorghotel! Werken bij Terberg betekent niet alleen werken aan mooie multidisciplinaire en innovatieve projecten die dichtbij de maatschappij staan (zoals zwem- en sportaccommodaties, gemeentehuizen of een kerk),  maar ook werken met fijne, hardwerkende en gekwalificeerde collega’s èn werken aan jezelf! Natuurlijk krijg je een prima salaris en secundaire voorwaarden die passend zijn voor je functie en ervaringsniveau. 

 
Klinkt het goed?

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en heb je relevante ervaring als werkvoorbereider? Solliciteer en we nemen snel contact met je op! Meer weten? Bel met Renée Moerenhout: 06-10940668.
(referentienr: TR09)