uitvoerder_1_20180726_233407

Uitvoerder Elektrotechniek

Capelle a/d IJssel

Kom jij het werk voor ons coördineren? Voor 3 grote bouwlocaties in omgeving Rotterdam zoeken we een ervaren Uitvoerder Elektrotechniek die stevig in zijn schoenen staat! 

Locatie: Capelle a/d IJssel
Opleiding: MBO
Wat ga je doen?

Als Uitvoerder bij Terberg ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van alle werkzaamheden op drie grote locaties van onze utiliteitsprojecten. Je bent de schakel tussen kantoor en uitvoering en zorgt dat alles goed loopt. Concreet betekent dit de volgende werkzaamheden:

  • Coördinatie op diverse projectlocaties, resulterend in optimale uitvoering van het werk;
  • Je bent hét Terberg aanspreekpunt op de projectlocaties en in bouwvergaderingen;
  • Je hebt goed overzicht van jouw projecten en personele inzet, waardoor je waardevolle input levert in het wekelijkse algemene planningsoverleg;
  • Je schakelt dagelijks met je projectleider en werkvoorbereider(s) over onderhanden werk, projectplanning, wijzigingen in schema’s/tekeningen etc.;
  • Je signaleert meer/minderwerk en gaat hier actief mee aan de slag (opnames, klantcontact, etc.);
  • Je bent verantwoordelijk voor scope-, kwaliteits- en veiligheidsbewaking op de projectlocaties.
Pas je bij ons?

Om onze rol goed uit te kunnen voeren heb jij bij voorkeur:

  • Een MBO opleiding Elektrotechniek;
  • Veel ervaring in de montage en minimaal 2 jaar ervaring met vergelijkbaar werk (chef of uitvoerder);
  • Je bent technisch sterk, recht door zee en hebt overtuigingskracht. Je kunt goed met mensen omgaan.
Waar doe je het voor?

Werken bij Terberg betekent werken aan mooie multidisciplinaire en innovatieve projecten: bijzondere hotels zoals het Krasnapolsky op de dam, (hoofd)kantoren van bedrijven als Danone, Booking.com en Nespresso, en topsport en zwemfaciliteiten waar we de nieuwste duurzaamheidstechnieken toepassen, of bijvoorbeeld een nieuwe bios voor Warner Brothers.
Maar misschien nog wel belangrijker, werken bij Terberg  betekent werken met 220 leuke, hardwerkende en gekwalificeerde collega’s én werken aan jezelf!  Je krijgt veel ruimte om opleidingen te volgen en wordt gestimuleerd om te groeien en carrière te maken. Natuurlijk krijg je een prima salaris en secundaire voorwaarden die passend zijn voor je functie en ervaringsniveau. 

Klinkt het goed?

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en breng je ervaring mee? Dan gaan we graag met je in gesprek! Solliciteer en onze recruiter Eva Wijkmans neemt snel contact met je op. Meer weten? Bel of app Eva via 06-83237853.