DSC02770

Projectleider Woningbouw

Capelle a/d IJssel

Ben jij iemand die niet van standaard projecten houdt, maar op zoek is naar een bijzondere uitdaging? Dan zoeken wij jou! Wij zoeken een gedreven en enthousiaste projectleider elektrotechniek woningbouw.

Locatie: Capelle a/d IJssel
Opleiding: MBO/HBO

Wat hebben wij jou te bieden?
Wat zijn dan geen standaard projecten? In ieder geval geen vinex-wijken, maar complexe woontorens met multidisciplinair karakter of hele luxe villa’s van meer dan 2 miljoen. Een mooi voorbeeld van ons werk is Little C (www.littlecoolhaven.nl), waar wij bijzondere woontorens realiseren met inpandige horeca, kantoren, parkeergarages en zelfs een zorghotel!
Terberg Totaal Installaties is een (h)echt familiebedrijf, met meer dan 70 jaar ervaring en een uitgebreid aanbod van disciplines, bieden wij oplossingen voor ieder installatievraagstuk. Het werken bij Terberg Totaal Installaties betekent: werken met fijne, hardwerkende en gekwalificeerde collega’s. Daarnaast zijn wij aangesloten bij de cao metaal & techniek, wat betekent dat jij in ieder geval kunt rekenen op de volgende arbeidsvoorwaarden: 

• Een marktconform salaris, passend bij jouw kennis en ervaring.
• Je krijgt 25 vakantiedagen én 13 Adv-dagen op jaarbasis bij een fulltime dienstverband.
• Goede pensioenvoorziening voor de oude dag.

Ben jij onze nieuwe collega? 
Als projectleider elektrotechniek woningbouw bij Terberg Totaal Installaties ben je eigenlijk ondernemer. In deze technisch, commerciële rol ben jij namelijk van A-Z verantwoordelijk voor een goede uitvoering van je projecten, doorgaans € 1-7 mio aan omvang en complex van aard. Deze multidisciplinaire projecten hebben een innovatief en duurzaam karakter. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de afbouw van een luxe 5* hotel in Amsterdam en de realisatie van alle elektrische -, data- en beveiligingsinstallaties in het nieuwe rijksgebouw van de Belastingdienst, Douane en FIOD.

Als projectleider elektrotechniek woningbouw begeleid je ongeveer 3-4 projecten op jaarbasis. Je bent een krachtig leider die oog heeft voor detail en je beschikt over technisch en inhoudelijke kennis om bijvoorbeeld tekeningen en calculaties te beoordelen. Je motiveert je team om samen op een prettige en efficiënte manier resultaten te boeken. Je draagt als projectleider niet alleen verantwoording voor je projecten maar ook voor je team. Zit een monteur, engineer of werkvoorbereider ergens mee, dan stapt hij of zij zonder aarzelen naar jou toe. Jij bent namelijk de coach, het luisterend oor en de persoon die zorgt dat zijn team zich blijft ontwikkelen. Tot slot ben je communicatief en commercieel sterk, aangezien je vanaf het voortraject al in gesprek bent met onze opdrachtgevers en gebruikers over ontwerp tot realisatie.

En verder..
• Je hebt de opleiding midden of hogere installatietechniek succesvol afgerond of een elektrotechnische mbo+/hbo opleiding afgerond.
• Je hebt bij voorkeur minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke rol.

Interesse gewekt?
Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet! Stuur je motivatie en CV naar werkenbij@terberg.eu. Wil je meer informatie over de functie of het sollicitatieproces? Dan kun je ook telefonisch contact opnemen met onze recruiter Kim van Vliet, via 06-10940668.