av_terberg-interviews-2018_62_1_20180725_152432

Chefmonteur Elektrotechniek

Capelle a/d IJssel

Voor ons nieuwe E-team zijn wij druk op zoek naar een enthousiaste collega die handen uit de mouwen wil steken. Ben jij onze nieuwe Chefmonteur Elektrotechniek?

Locatie: Capelle a/d IJssel
Opleiding: MBO
Wat ga je doen?

In deze veelzijdige, technische functie werk je aan onze utiliteitsprojecten. Je hebt zeer ruime ervaring als leidinggevend monteur en hebt je regelmatig bijgeschoold in elektrotechnische installaties. Verder ben je verantwoordelijk voor het coördineren van de werkzaamheden en schakel je tijdig met de aannemer of opdrachtgever. Daarnaast begeleidt en ondersteun je junior monteurs in de technische werkzaamheden en zorg je ervoor dat zij elke dag weer vol energie en motivatie aan het werk gaan! Waar nodig spring je zelf bij om het werk uit te voeren. Kortom, een mooie functie waarin je technische en communicatieve skills goed van pas komen!

Werken bij.. 

Terberg Totaal Installaties is een (h)echt familiebedrijf, waar we iedere dag werken met 230 leuke, hardwerkende en gekwalificeerde collega’s. We zijn al ruim 70 jaar succesvol in ons vak door de kwaliteit van onze collega’s. Werken bij Terberg betekent werken aan multidisciplinaire en innovatieve projecten, waaronder bijzondere hotels zoals het Krasnapolsky op de Dam in Amsterdam en (hoofd)kantoren van bedrijven, zoals Nespresso en Rituals. Daarnaast is Terberg specialist op het gebied van topsport en zwemfaciliteiten, waar we de nieuwste duurzaamheidstechnieken toepassen. Maar misschien nog wel belangrijker, werken bij Terberg  betekent werken aan jezelf!  Je krijgt veel ruimte om opleidingen te volgen en je wordt gestimuleerd om te groeien en carrière te maken. Natuurlijk krijg je een prima salaris en secundaire voorwaarden, waaronder 25 vakantiedagen én 13 ADV-dagen bij een fulltime dienstverband.   

Pas je bij ons? 

Om onze rol goed uit te kunnen voeren heb jij bij voorkeur:

  • Ruime ervaring in Elektrotechniek in Utiliteitsprojecten;
  • Een afgeronde relevante opleiding op MBO 3 niveau;
  • Een flexibele werkhouding;
  • Ervaring als leidinggevend monteur.
Klinkt het goed?

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel ? Dan verkennen we graag tijdens een persoonlijk gesprek of het klikt! Stuur je sollicitatie en we nemen snel contact met je op! Meer weten? Bel met Recruiter Kim van Vliet, via 06-10940668.