DSC02889

Monteur Elektrotechniek

IJsselstein

Voor ons team grote projecten zijn we op zoek naar een enthousiaste collega die handen uit de mouwen wil steken. Ben jij onze nieuwe Monteur Elektrotechniek?

Locatie: IJsselstein
Opleiding: MBO
Wat ga je doen?

In deze veelzijdige, technische functie werk je aan onze mooie Utiliteitsprojecten. Je hebt zeer ruime ervaring als zelfstandig monteur en hebt je regelmatig bijgeschoold in elektrotechnische installaties. 

Je kan zonder verdere aanwijzingen je werk zelfstandig uitvoeren en begeleid je team:

  • Je begeleidt de monteurs in je team, coördineert werkzaamheden op de bouw en schakelt hierbij met de aannemer/ opdrachtgever. Waar nodig spring je zelf bij of assisteer je in het werk;
  • Bij verstoringen schakel je tijdig zodat deze het verloop van het project niet in de war brengen;
  • In overleg met werkvoorbereider of projectleider regel je bestelling van materialen en ben je verantwoordelijk voor ontvangst, controle en aftekenen van geleverde materialen op een project;
  • Je zorgt voor correcte administratieve afhandeling van werk/projectbonnen, urenbriefjes etc.
Waar doe je het voor?

Werken bij Terberg betekent werken aan mooie multidisciplinaire en innovatieve projecten zoals het Krasnapolsky op de dam, (hoofd)kantoren van bedrijven als Danone, Booking.com en Nespresso, en topsport en zwemfaciliteiten waar we de nieuwste duurzaamheidstechnieken toepassen, of bijvoorbeeld een nieuwe bios voor Warner Brothers.
Werken bij Terberg betekent ook werken met 220 leuke, hardwerkende en gekwalificeerde collega’s én werken aan jezelf!  Je krijgt veel ruimte om opleidingen te volgen en wordt gestimuleerd om te groeien en carrière te maken. Natuurlijk krijg je een prima salaris en secundaire voorwaarden die passend zijn voor je functie en ervaringsniveau. 

Pas je bij ons? 

Om onze rol goed uit te kunnen voeren heb jij bij voorkeur:

  • Ruime ervaring in Elektrotechniek in Utiliteitsprojecten.
  • Een afgeronde relevante opleiding op MBO 3 niveau.
  • Leidinggevende capaciteiten en ervaring.
  • Een flexibele werkhouding.
Klinkt het goed?

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan ben jij onze nieuwe collega en ontvangen wij graag je sollicitatie! Wil je eerst meer informatie over de vacature? Bel of app onze recruiters Esmee Smit: 06 83441271 of Barry Peulen: 06 10940668 of mail naar werkenbij@terberg.eu.