terberg-header-3_1_20180712_100351

BIM Modelleur Werktuigkunde

Capelle a/d IJssel

Bouw jij mee aan BIM bij Terberg? Onze uitdagende Design& Buildprojecten liggen klaar om gemodelleerd te worden!

Locatie: Capelle a/d IJssel
Opleiding: MBO/HBO
Wat ga je doen?

Bij Terberg werk je als BIM Modelleur met Revit MEP en Stabicad aan het modelleren voor werktuigkundige installaties voor onze design & build projecten. Vanaf de ontwerpfase schakel je met ontwerpteams en vertaal je globale ontwerpen naar 3D modellen volgens BIM Methodiek.
Je overlegt met de afdeling engineering en maakt nauwkeurige modellen van de door ons te plaatsen werktuigkundige installaties. Vaak worden onze multidisciplinaire design & build projecten gezamenlijk vanuit Terberg aangevlogen en daarom overleg je veel met je collega’s uit het E team. De projecten hebben een omvang van 1 ot ca 3,5 miljoen euro en een looptijd van ongeveer een jaar. 

Werkzaamheden

  • Ontwerpen en berekenen van werktuigkundige installaties;
  • Toetsing van de modellen op kwaliteit en toepasbaar-en haarbaarheid;
  • Verrichten van clash controls;
  • Schakelen met collega’s uit je team, de klant, leveranciers en eventuele andere betrokken partijen;
  • Integrale samenwerking met andere disciplines (al dan niet van Terberg).
Pas je bij ons?

Om onze rol goed uit te kunnen voeren heb jij bij voorkeur:

  • Een opleiding Midden of Hogere Installatietechniek of in een andere relevante technische richting zoals Werktuigbouwkunde;
  • Je brengt naast je theoretische basis ook praktische ervaring mee, het liefst 1 jaar;
  • Verder ben je communicatief, gedreven en klantgericht.
Waar doe je het voor?

Werken bij Terberg betekent werken aan mooie multidisciplinaire en innovatieve projecten: bijzondere hotels zoals het Krasnapolsky op de dam, (hoofd)kantoren van bedrijven als Danone, Booking.com en Nespresso, en topsport en zwemfaciliteiten waar we de nieuwste duurzaamheidstechnieken toepassen, of bijvoorbeeld een nieuwe bios voor Warner Brothers.
Maar misschien nog wel belangrijker, werken bij Terberg  betekent werken met 220 leuke, hardwerkende en gekwalificeerde collega’s én werken aan jezelf!  Je krijgt veel ruimte om opleidingen te volgen en wordt gestimuleerd om te groeien en carrière te maken. Natuurlijk krijg je een prima salaris en secundaire voorwaarden die passend zijn voor je functie en ervaringsniveau. 

Klinkt het goed?

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Solliciteer! We gaan we graag met je in gesprek over de mogelijkheden.  Meer weten over onze projecten?  Bel of app onze  Recruiter Eva Wijkmans, via 06-83237853.