terberg-tekenaar_1_20200305_093050

Tekenaar E/ICT

IJsselstein

Teken jij als de beste, maar wil je wel eens wat anders visualiseren dan alleen E-installaties? Ben jij in staat tekenwerk zelfstandig op te pakken en bereid je te ontwikkelen op ICT-gebied? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Voor ons ICT-team zoeken wij een energieke en leergierige tekenaar.

Locatie: IJsselstein
Opleiding: MBO/HBO
Wat ga je doen?

Bij Terberg werk je als tekenaar met je projectteam aan de visualisatie van brandmeld- en beveiligingsinstallaties voor onze projecten. Je overlegt met de afdeling engineering en maakt nauwkeurige tekeningen en modellen van de door ons te plaatsen brandmeld-en beveiligingsinstallaties. Vaak worden onze multidisciplinaire projecten gezamenlijk vanuit Terberg aangevlogen en daarom overleg je veel met je collega’s uit het W en E team en/of externe partijen. Je werkgebieden zullen onder andere bestaan uit E, inbraak, brandmeld- en toegangscontroles, CCTV, Intercom en datanetwerken.

Daarnaast.. 

  • maak je werktekeningen, waaronder revisietekeningen, blok- en grondschema's en waar nodig pak je een stuk engineering op. 
  • maak je (voor-)calculaties aan de hand van voorontwerpen en/of ontvangen bestekken en tekeningen. 
  • Het doel is altijd om een goede set tekeningen voor de eindgebruiker/eindklant te realiseren. Je weet wat je tekent en bent bekend met de wettelijke normeringen en technische (on)mogelijkheden.

Wat doet je team? 
Je werkt in samengestelde projectteams bestaande uit een projectleider, werkvoorbereider en jij als tekenaar. Buiten zijn er monteursploegen actief die met jouw tekeningen op zak de installaties fysiek realiseren. Voorbeelden van projecten waar je aan komt te werken zijn bijvoorbeeld: data- en beveiligingsinstallaties in het nieuwe rijksgebouw van de Belastingdienst, Douane en FIOD. Mooie, bijzondere en heel diverse projecten die met nieuwe innovatieve technieken, prettige en duurzame omgevingen creëren. 

Wij bieden.. 
Terberg Totaal Installaties is een (h)echt familiebedrijf. We zijn al ruim 70 jaar succesvol in ons vak door de kwaliteit van onze collega’s, die we niet alleen een prettige werkomgeving bieden maar vooral ook stimuleren om zichzelf te ontwikkelen door hen mooie groeipaden te bieden. Vanuit deze positie kun je bijvoorbeeld doorgroeien richting Werkvoorbereider en Projectleider. Wij zijn aangesloten bij de cao metaal & techniek, wat betekent dat je altijd een marktconform salaris krijgt. Daarnaast krijg je 25 vakantiedagen én 13 DV-dagen bij een fulltime dienstverband. Dus 38 vrije dagen op jaarbasis! 

Klinkt het goed?
Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en hebben Revit MEP en StabiCad/ AutoCad geen geheimen meer voor je? Beschik je daarnaast over minimaal MBO werk- en denk niveau aangevuld met ca. 2 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie? Dan ben jij onze nieuwe collega! We ontvangen graag je sollicitatie. Je kunt deze sturen naar werkenbij@terberg.eu t.a.v. Kim van Vliet, Recruiter. Mocht je meer willen weten over de functie of de organisatie kun je natuurlijk ook telefonisch contact opnemen via 06-10940668.