DSC05401

Stagiair ondersteunde functies

IJsselstein

Is het tijd om jouw opgedane kennis te gaan toetsen in de praktijk? Wil je dit doen in een omgeving waar jij meteen wordt betrokken bij alles wat er speelt op jouw afdeling en waar de focus ligt op jouw groei? Kom dan stage lopen bij Terberg Totaal Installaties!

Locatie: IJsselstein
Een stage bij Terberg Totaal Installaties

Volg jij geen technische opleiding, maar wil je wel graag bij ons stage lopen? Dat is geen probleem! Ook voor een stage in HR, finance, marketing & communicatie of office ben je bij ons zeker welkom. Voor deze opleidingen hebben wij namelijk verschillende meewerk- en afstudeerstages op mbo-, en hbo-niveau. Daarnaast kan jij je tijdens je stage bij ons focussen op procesverbeteringen binnen Terberg.

Wat kun je van ons verwachten?

Wij denken graag met je mee met de eisen die vanuit jouw opleiding gesteld worden, zoals de duur van de stage of de opdrachten die uitgevoerd moeten worden. Verder kan je van ons het volgende verwachten:

  • Een goede stagevergoeding;
  • Uitzicht op een baan;
  • De mogelijkheid om zelf projecten op te starten;
  • Een speciaal programma voor de stagiairs, met kennissessies en inspiratiemiddagen;
  • De mogelijkheid om met je collega’s te racen als Max Verstappen in ons sportcafé.
Over Terberg Totaal Installaties

Een stage bij Terberg Totaal Installaties betekent stage lopen in een familiebedrijf wat al bijna 75 jaar succesvol is in de installatietechniek. Dit houdt in dat wij blijven werken aan mooie projecten, zoals: Little C in Rotterdam, WonderWoods in Utrecht en verschillende topsport- en zwemfaciliteiten waar wij de nieuwste duurzaamheidstechnieken toepassen. 

Solliciteer direct!

Dus ben jij opzoek naar een stage in één van de ondersteunende functies? Solliciteer dan direct! Wij kijken graag met jou naar de mogelijkheden. Heb je eerst nog vragen, of wil je graag meer weten? Neem dan contact op met Iris 06-83237853 of Esmee 06-83441271 of mail naar [email protected]