koen-van-der-vlist_terberg-interviews-2018_01_bewerkt_1_20180726_120545

Stage Social Media / Online arbeidsmarktcommunicatie

IJsselstein

Wil je meer leren over het doelgericht inzetten van social media en impact maken door jouw kennis en energie in de praktijk te brengen?  Kom dan bij ons voor een spetterende stage!

Locatie: IJsselstein
Opleiding: HBO

Wij zijn een gezellig en sociaal familiebedrijf met mooie projecten in de installatietechniek. In jouw stage ga je samen met onze Corporate Recruiter en Recruitment Marketeer op onderzoek uit: Hoe zorgen we ervoor dat we nieuw talent nog meer aanspreken?

Je werkt mee op de afdeling Recruitment het centrum van onze arbeidsmarktcommunicatie en marketing. Samen brengen we het verhaal van onze organisatie als werkgever naar buiten. We zijn een relatief nieuwe afdeling en dat biedt kansen voor jou als stagiair: in overleg met jou geven we de inhoud van je stage bij ons vorm! 

Er zijn bij ons diverse mogelijkheden: 

 • Content creatie voor onze diverse social media;
 • Doelgroeponderzoek (wat zijn de kenmerken en hoe kunnen we deze het beste aanspreken);
 • Bedenken en ontwikkelen van andere vormen van arbeidsmarktcommunicatie;
 • Verzorgen van(online) Communicatie rondom onze (recruitment) events;
 • Verzorgen van interne communicatie t.a.v. Referral Recruitment en andere zaken;
 • Het verzorgen van (visuals voor) arbeidsmarktcommunicatie.
Wat doet je team?

Het Recruitmentteam bestaat uit een Corporate Recruiter en een collega die arbeidsmarktcommunicatie en social media verzorgt. Samen werken we voor zo’n 300 collega’s die werken bij Terberg Totaal Installaties en een aantal zusterbedrijven. Vanaf 1 juli versterkt een ervaren Marketeer ons team en met jou als stagiair zijn we op volle sterkte om technisch talent te overtuigen en veroveren!

Waar doe je het voor?

Werken bij Terberg betekent werken aan mooie multidisciplinaire en innovatieve projecten:  we realiseren technische installaties in bijzondere hotels zoals het Krasnapolsky op de dam, (hoofd)kantoren van bedrijven als Danone, Booking.com en Nespresso, en topsport en zwemfaciliteiten waar we de nieuwste duurzaamheidstechnieken toepassen, of bijvoorbeeld een nieuwe bios voor Warner Brothers. 

Bij Terberg werken betekent ook werken met 300leuke, hardwerkende en gekwalificeerde collega’s én werken aan jezelf! Kom jij ons helpen om nieuwe collega’s te bereiken, enthousiasmeren en te overtuigen om voor Terberg te kiezen?

Voor onze stage krijg je verder een vergoeding van €250 euro per maand. 

Pas jij bij ons?
 • Je bent momenteel bezig met een HBO opleiding op het gebied van Marketing, (arbeidsmarkt)communicatie of HR/Recruitment (of gerelateerd);
 • Je hebt frisse energie, bent initiatiefrijk en creatief;
 • Je weet de weg binnen diverse social media;
 • Je bent communicatief sterk en hebt uitstekende sociale vaardigheden;
 • Je bent vanaf september 2018 beschikbaar voor een 3e of 4e jaars stage;
Klinkt het goed?

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel ? Dan verkennen we graag tijdens een persoonlijk gesprek of het klikt! We ontvangen graag je sollicitatie! Meer weten? Renée beantwoordt graag je vragen! 030-6860711