Foto-Robbin

Servicetechnicus Brandmeldinstallaties

IJsselstein

Geniet jij van de juiste afwisseling en op z'n tijd wat hectiek in je werk? Hou je ervan om klanten te helpen en technisch duiken in de diepte duiken? Kom dan werken bij Terberg als Servicetechnicus!

Locatie: IJsselstein
Opleiding: MBO
Een dag zoals je niet bedacht had

’s morgens rond 7 uur begin je op de zaak met een kop koffie aan tafel met collega’s Arnoud, Robin en Bastiaan. Je bespreekt het weekend, maar ook wat er allemaal op je planning staat voor vandaag en de rest van de week. Je start met gepland onderhoud aan een brandmeldinstallatie van een hotel, waar Arnoud de inbedrijfstelling heeft gedaan. Mooi, gelijk even checken bij hem of je ergens op moet letten.

11.40 uur. Dennis belt. Er is een storing aan de brandmeldinstallatie van een zwembad dat we in beheer hebben. In overleg met Dennis, onze servicecoördinator, schuif je in de planning zodat je na deze melding nog een andere storing kan oplossen. Het onderhoud dat bij jou gepland stond voor einde middag pakt een collega over. Eerst rij je nog even langs de zaak, want voor die laatste storing heb je nou net geen materiaal op zak.

Wat doet je team?

Met je team van 8 Servicetechnici en 2 coördinatoren sta je dagelijks klaar voor onze klanten. We hebben zo’n 400 service & onderhoudscontracten op Utiliteitspanden. In het team heeft iedereen een specialisme. Zo hebben we expertise in huis van alle disciplines, waardoor je altijd terug kunt vallen op je team. Iedereen heeft hetzelfde doel; onze klanten op een servicegerichte manier ontzorgen!

Waar doe je het voor?

Werken bij Terberg betekent werken aan mooie multidisciplinaire en innovatieve projecten: bijzondere hotels zoals het Krasnapolsky op de dam, (hoofd)kantoren van bedrijven als Danone, Booking.com en Nespresso, en topsport en zwemfaciliteiten waar we de nieuwste duurzaamheidstechnieken toepassen, of bijvoorbeeld een nieuwe bios voor Warner Brothers. Waar we ict en beveiligingsinstallaties aanleggen, nemen we deze bijna altijd ook zelf in beheer en onderhoud.

Maar misschien nog wel belangrijker, werken bij Terberg betekent werken met 220 leuke, hardwerkende en gekwalificeerde collega’s én werken aan jezelf!  Je krijgt veel ruimte om opleidingen te volgen en wordt gestimuleerd om te groeien en carrière te maken. Natuurlijk krijg je een prima salaris en secundaire voorwaarden die passend zijn voor je functie en ervaringsniveau. 

Pas je bij ons?

Om onze rol goed uit te kunnen voeren heb heb bij voorkeur:

  • Een relevante MBO opleiding (minimaal Elektrotechniek niv 3), aangevuld met MBV;
  • Je brengt naast je theoretische basis ook een aantal jaar praktische ervaring mee, het liefst minimaal 3 jaar als zelfstandig servicetechnicus op minimaal één van onze disciplines (ICT installaties, brandmeld, beveiliging of toegangscontrolesystemen).
  • Je bent klantgericht en gaat servicegericht te werk. Geen dag is het zelfde en met jouw flexibele houding kun je dat prima handelen.
Klinkt het goed?

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan ben jij onze nieuwe collega en ontvangen wij graag je sollicitatie! Wil je eerst meer informatie over de vacature? Bel of app onze recruiters Esmee Smit: 06 83441271 of Barry Peulen: 06 10940668 of mail naar werkenbij@terberg.eu.


En verder.. 

Terberg Totaal Installaties is onderdeel van Terberg, een (h)echt familiebedrijf. We zijn al 70 jaar succesvol in ons vak door de kwaliteit van onze collega’s, die we niet alleen een prettige werkomgeving bieden maar vooral ook stimuleren om zichzelf te ontwikkelen door hen mooie groeipaden te bieden. Pas jij bij Terberg maar (nog) niet helemaal op deze vacature? We komen graag met je in contact om loopbaanmogelijkheden met je te bespreken! Stuur je CV naar Eva Wijkmans, Recruiter (e.wijkmans@terberg.eu) of bel Eva op 06-83237853.

Informatie voor Bureaus

Wij wensen deze vacature middels eigen werving in te vullen, zonder tussenkomst van werving & selectie-, detachering- en/of uitzendbureaus. Acquisitie wordt derhalve niet op prijs gesteld. Voorgestelde kandidaten zonder nadrukkelijke uitvraag worden als niet verzonden beschouwd en niet in behandeling genomen.