HildeServicecoordinator

Service Coördinator

IJsselstein

Kom jij onze klanten helpen door storingen aan te nemen, monteurs in te plannen en te zorgen voor een goede afhandeling van onze meldingen?

Locatie: IJsselstein
Opleiding: MBO
Wat ga je doen?

  • Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten inzake de afhandeling van storingen;
  • Bij een storingsmelding prioriteer en schakel je snel. Wij leren je feilloos alle belangrijke info te achterhalen zodat je onze servicemonteurs goed informeert en met de juiste materialen op pad kunt sturen;
  • Je bent verantwoordelijk voor de planning van onze servicetechnici;
  • Door je servicegerichte instelling en technisch inzicht onderhoud je duurzame relaties waardoor je extra werk snel signaleert en mee kunt denken over totaaloplossingen.

Jouw afdeling:

Onze afdeling Service is verantwoordelijk voor alle service gerelateerde werkzaamheden voor klanten van Terberg Totaal Installaties. Met 11 servicemonteurs en je collega servicecoördinator ben je verantwoordelijk voor het goed functioneren van technische ICT installaties bij onze klanten, zoals Inbraakpreventiesystemen, brandmeldinstallaties en toegangscontrolesystemen. Terberg is een middelgroot bedrijf, dit geeft ons de flexibiliteit om ad hoc klussen aan te nemen maar maakt ons groot genoeg voor bijzondere projecten. Jij merkt dit omdat we onze klanten altijd direct en goed kunnen helpen.

Pas je bij ons?

Om onze rol goed uit te kunnen voeren heb jij bij voorkeur:

  • Een relevante opleiding op MBO niveau;
  • Affiniteit met, én de ambitie om je verder te verdiepen in o.a. inbraakpreventie- en beveiligingssystemen, brandmeldinstallaties en elektrotechniek;
  • Idealiter heb je ervaring als Servicecoördinator in een technische omgeving;
  • Verder ben je klantgericht, communicatief goed en heb je een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel en servicegerichtheid.
Waar doe je het voor?

Terberg Totaal Installaties is onderdeel van Terberg, een (h)echt familiebedrijf. We zijn al meer dan 70 jaar succesvol in ons vak door de kwaliteit van onze collega’s, die we niet alleen een prettige werkomgeving bieden maar vooral ook stimuleren om zichzelf te ontwikkelen door hen mooie groeipaden te bieden. Je krijgt veel ruimte om opleidingen te volgen en wordt gestimuleerd om te groeien en carrière te maken. Natuurlijk krijg je een prima salaris en secundaire voorwaarden die passend zijn voor je functie en ervaringsniveau. 


Klinkt het goed?

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan verkennen we graag tijdens een persoonlijk gesprek of het klikt! Solliciteer nu en we nemen snel contact met je op!