terberg-tekenaar_1_20200305_093050

Revit Tekenaar Werktuigkundige Installaties

Capelle a/d IJssel

Teken jij als de beste, maar wil je wel eens wat anders visualiseren dan de standaard installaties? Ben jij in staat tekenwerk zelfstandig op te pakken en bereid je te ontwikkelen op Werktuigkundig-gebied? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Voor onze Werktuigkundige afdeling zoeken wij een energieke en leergierige tekenaar.

Locatie: Capelle a/d IJssel
Wat ga je doen?

Bij Terberg werk je als tekenaar met je projectteam aan de visualisatie van werktuigkundige installaties voor onze projecten. Je overlegt met de afdeling engineering en maakt nauwkeurige tekeningen en modellen van de door ons te plaatsen werktuigkundige installaties. Vaak worden onze multidisciplinaire projecten gezamenlijk vanuit Terberg aangevlogen en daarom overleg je veel met je collega’s uit het E en ICT team en/of externe partijen. 

  • Je tekent de verschillende werktuigkundige installaties en werkt deze uit in Revit; 
  • Je bent de hele dag in touw met planningen, bestellingen, informeren en het aansturen van de monteursploegen, klanten en leveranciers;
  • Je onderhoudt de projectdocumentatie en administratie;
  • Jij zorgt ervoor dat onze klant optimaal bediend wordt en het werk goed voorbereid en strak volgens de planning verloopt.


Wij bieden.. 
Terberg Totaal Installaties is een (h)echt familiebedrijf. We zijn al ruim 70 jaar succesvol in ons vak door de kwaliteit van onze collega’s, die we niet alleen een prettige werkomgeving bieden maar vooral ook stimuleren om zichzelf te ontwikkelen door hen mooie groeipaden te bieden. Vanuit deze positie kun je bijvoorbeeld doorgroeien richting Werkvoorbereider en Projectleider. Wij zijn aangesloten bij de cao metaal & techniek, wat betekent dat je altijd een marktconform salaris krijgt. Daarnaast krijg je 25 vakantiedagen én 13 DV-dagen bij een fulltime dienstverband. Dus 38 vrije dagen op jaarbasis! 

Klinkt het goed?

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan ben jij onze nieuwe collega en ontvangen wij graag je sollicitatie! Wil je eerst meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met onze recruiters Barry 06-10940668 of Eva 06-83237853