terberg-persoon-1_1_20180710_123215

(junior) Recruiter

IJsselstein

Kom jij nieuwe collega’s een leuke baan bezorgen? Ter versterking van onze collega zoeken wij een enthousiaste (junior) Recruiter!

40 uur p/w, IJsselstein

Locatie: IJsselstein
Opleiding: MBO
Waar kom je terecht?

Wij zijn een gezellig en sociaal familiebedrijf met mooie projecten in de installatietechniek. De recruitment afdeling bestaat sinds 1,5 jaar bij Terberg en er zijn daarom talloze mogelijkheden voor jou om bij te dragen om die een stap verder te brengen. Samen met jou gaan we graag in overleg waar je je verder in wil ontwikkelen. Je werkzaamheden omvatten in ieder geval het ondersteuning van onze Recruiter bij het primaire proces:

  • Opstellen vacatureteksten;
  • Benaderen van kandidaten en sollicitanten;
  • Inplannen en voeren van sollicitatiegesprekken;
  • Up to date houden van het recruitmentsysteem;
  • Meewerken aan digitale arbeidsmarktcommunicatie.
Wat doet je team?

Het recruitmentteam bestaat uit een Corporate Recruiter en een collega die arbeidsmarktcommunicatie en social media verzorgt. Samen werken we voor zo’n 300 collega’s die werken bij Terberg Totaal Installaties en een aantal zusterbedrijven.

Waar doe je het voor?

Tevreden collega’s! Onze mensen zijn ons kapitaal en vanuit P&O bouw je mee aan een fijne werkomgeving.  Dagelijks werken onze mensen aan de realisatie (en onderhoud) van mooie multidisciplinaire en innovatieve projecten die dichtbij de maatschappij staan (zoals zwem- en sportaccommodaties, gemeentehuizen of een kerk). We zijn een echt familie bedrijf waar de directeur iedereen kent en waar hard gewerkt wordt. Natuurlijk krijg je een prima salaris en secundaire voorwaarden die passend zijn voor je functie en ervaringsniveau. Ook is er vVeel tijd voor gezelligheid; we organiseren barbecues, uitjes, vrijmibo’s en te gekke bedrijfsfeestjes.

Pas jij bij ons?

Heb je ca 1 jaar ervaring als Recruiter en wil je je verder ontwikkelen? Haal jij energie uit het het verbinden van mensen, ben je communicatief sterk en heb je uitstekende sociale vaardigheden?

Kom dan nieuwe Terberg collega’s een leuke baan bezorgen! Bel Renée, onze Recruiter, voor meer info op 06-10940668!