foto_terberg

Recruiter

IJsselstein

Kom jij nieuwe collega’s een leuke baan bezorgen en ben jij een echte ‘hunter’? Zit netwerken en socializen in je bloed en wil je dit dagelijks kunnen doen? Dan is dit de baan voor jou!

Locatie: IJsselstein
Opleiding: MBO+

De mensen die je zoekt zijn de echte toppers: de crème de la crème uit de techniek. Het is jouw uitdaging om ze voor ons bedrijf te laten kiezen. Je vertelt ze bijvoorbeeld dat ze aan de slag gaan voor een gezellig en sociaal familiebedrijf, eentje met een gevestigde naam binnen de branche. Een naam die ze écht graag op hun cv willen hebben staan. En dat daar iets bijzonders tegenover staat: namelijk een goed salaris, een inspirerende werkplek en een geweldig team. Jij kan het weten, want jij werkt er ook. 

Om die toppers te vinden zet je verschillende technieken en middelen in. Je beheert bijvoorbeeld de ’werken bij’-mailboxen van verschillende bedrijven en je onderhoudt contact met bureaus en leveranciers. Je benadert potentiële nieuwe collega’s via jobboards, social media en vanuit je eigen netwerk. Daarnaast voer je sollicitatiegesprekken en neem je deel aan open dagen voor de campus recruitment. Kortom, je bent een belangrijke schakel in het proces. Zowel van het recruitmentproces, als het gehele bedrijfsproces.

Jouw kwaliteiten: dit vinden we belangrijk
  • Je hebt minimaal 1 jaar relevante werkervaring opgedaan als recruiter bij een bureau of corporate. 
  • Je bent enthousiast, gedreven en houdt van scoren.
  • Je bent een topper in het onderhouden van contacten. 
  • Je bent niet bang om kandidaten te benaderen via telefoon, e-mail of social media. 
  • Je hebt affiniteit met de installatietechniek.
Dit mag je verwachten
  • Een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. 
  • Een laptop en smartphone van de zaak. 
  • Gezellige borrels en toffe personeelsfeesten. 
  • De kans om je te ontwikkelen binnen een mooi familiebedrijf.
Over Terberg Verenigde Bedrijven

Onder Terberg Verenigde bedrijven valt een groep van meer dan 10 bedrijven, waaronder Terberg Totaal Installaties Utrecht en Terberg Totaal Installaties Rotterdam. Voor deze bedrijven zetten elke dag 300 gemotiveerde collega’s zich in. Met trots maken we samen meer dan 1500 mooie projecten per jaar in de installatietechniek voor een trouwe klantenbase. Terberg Verenigde Bedrijven is een betrokken familiebedrijf waarin onze mensen centraal staan. 

Klinkt het goed? 

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Solliciteer, en we nemen snel contact met je op! Meer weten? Bel Recruiter Eva Wijkmans, via 06-83237853.