screen

Monteur Meet- en Regeltechniek

IJsselstein

Alle projecten langs als M+R monteur. Jij regelt de installatie en inbedrijfsstelling. 

Locatie: IJsselstein
Opleiding: MBO
Wat ga je doen?

Regelmatig bezoek je onze projecten om daar de regelapparatuur te plaatsen, af te monteren en aan te sluiten. Je assisteert bij inbedrijfstellingen of het opsporen en verhelpen van storingen aan gebouwgebonden installaties. Dagelijks heb je contact met onze specialisten op het gebied van Meet- en Regeltechniek om met elkaar te overleggen over de technische uitdagingen en natuurlijk oplossingen.

Wat doet je team?

Je maakt onderdeel uit van onze afdeling meet- & regeltechniek en bent deel van het projectteam waarvoor je werkzaamheden verricht. Samen realiseren we mooie multidisciplinaire en innovatieve projecten: bijzondere hotels zoals het Krasnapolsky op de dam, (hoofd)kantoren van bedrijven als Danone, Booking.com en Nespresso, en topsport en zwemfaciliteiten waar we de nieuwste duurzaamheidstechnieken toepassen, of bijvoorbeeld een nieuwe bios voor Warner Brothers. 

Maar misschien nog wel belangrijker, werken bij Terberg  betekent werken met 220 leuke, hardwerkende en gekwalificeerde collega’s én werken aan jezelf!  Je krijgt veel ruimte om opleidingen te volgen en wordt gestimuleerd om te groeien en carrière te maken. Natuurlijk krijg je een prima salaris en secundaire voorwaarden die passend zijn voor je functie en ervaringsniveau. 

Klinkt het goed?

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en beschik je over MBO denkniveau? Wil jij je verder ontwikkelen in de meet- en regeltechniek en heb je affiniteit met onze branche? Houd je van afwisseling en word je blij van het werken aan mooie projecten? Dan ben jij onze nieuwe collega! We ontvangen graag je sollicitatie! Je kunt deze sturen naar werkenbij@terberg.eu t.a.v. Eva Wijkmans, Recruiter.

En verder..

Terberg Totaal Installaties is onderdeel van Terberg, een (h)echt familiebedrijf. We zijn al 70 jaar succesvol in ons vak door de kwaliteit van onze collega’s, die we niet alleen een prettige werkomgeving bieden maar vooral ook stimuleren om zichzelf te ontwikkelen door hen mooie groeipaden te bieden. Vanuit deze functie 

Pas jij bij Terberg maar (nog) niet helemaal op deze vacature? We komen graag met je in contact om loopbaanmogelijkheden met je te bespreken! Stuur je CV naar Eva Wijkmans, Recruiter (e.wijkmans@terberg.eu) of bel Eva op 06-83237853