foto-robbin_1_20190523_145859

Monteur Meet- en Regeltechniek

IJsselstein

Alle projecten langs als M+R monteur. Jij regelt de installatie en inbedrijfsstelling. 

Locatie: IJsselstein
Opleiding: MBO
Wat ga je doen?

Regelmatig bezoek je onze projecten om daar de regelapparatuur te plaatsen, af te monteren en aan te sluiten. Je assisteert bij inbedrijfstellingen of het opsporen en verhelpen van storingen aan gebouwgebonden installaties. Dagelijks heb je contact met onze specialisten op het gebied van Meet- en Regeltechniek om met elkaar te overleggen over de technische uitdagingen en natuurlijk oplossingen.

Wat doet je team?

Je maakt onderdeel uit van onze afdeling meet- & regeltechniek en bent deel van het projectteam waarvoor je werkzaamheden verricht. Samen realiseren we mooie multidisciplinaire en innovatieve projecten: bijzondere hotels zoals het Krasnapolsky op de dam, (hoofd)kantoren van bedrijven als Danone, Booking.com en Nespresso, en topsport en zwemfaciliteiten waar we de nieuwste duurzaamheidstechnieken toepassen, of bijvoorbeeld een nieuwe bios voor Warner Brothers. 

Maar misschien nog wel belangrijker, werken bij Terberg  betekent werken met 220 leuke, hardwerkende en gekwalificeerde collega’s én werken aan jezelf!  Je krijgt veel ruimte om opleidingen te volgen en wordt gestimuleerd om te groeien en carrière te maken. Natuurlijk krijg je een prima salaris en secundaire voorwaarden die passend zijn voor je functie en ervaringsniveau. 

En verder..

Terberg Totaal Installaties is onderdeel van Terberg, een (h)echt familiebedrijf. We zijn al 70 jaar succesvol in ons vak door de kwaliteit van onze collega’s, die we niet alleen een prettige werkomgeving bieden maar vooral ook stimuleren om zichzelf te ontwikkelen door hen mooie groeipaden te bieden. Vanuit deze functie 

Klinkt het goed?

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan ben jij onze nieuwe collega en ontvangen wij graag je sollicitatie! Wil je eerst meer informatie over de vacature? Bel of app onze recruiters Esmee Smit: 06 83441271 of Barry Peulen: 06 10940668 of mail naar werkenbij@terberg.eu.