AV_Terberg-interviews-2018_24

Monteur Elektrotechniek

Rotterdam

Werken aan innovatieve elektrotechnische projecten in de directe omgeving van Rotterdam

Locatie: Rotterdam
Opleiding: MBO
Wat ga je doen?

In deze veelzijdige technische functie werk je aan onze mooie Utiliteitsprojecten in de directe omgeving van Rotterdam. 

  • Je realiseert elektrotechnische installaties volgens tekeningen en schema's die je vanuit de zaak mee krijgt. Je schakelt voor het werk met je chef of uitvoerder, maar hebt ook veel rechtstreeks contact met de klant, projectleiding/ werkvoorbereiding;
  • Je begeleidt één of twee hulpmonteurs op de bouw en leert hen de kneepjes van het vak. Uiteraard zorg je ervoor dat het opgeleverde werk voldoet aan gestelde eisen;
  • Jouw uitdaging is om verder te groeien in je vak.
Waar doe je het voor?

Werken bij Terberg betekent werken aan mooie multidisciplinaire en innovatieve projecten: bijzondere hotels zoals het Krasnapolsky op de dam, (hoofd)kantoren van bedrijven als Danone, Booking.com en Nespresso, en topsport en zwemfaciliteiten waar we de nieuwste duurzaamheidstechnieken toepassen, of bijvoorbeeld een nieuwe bios voor Warner Brothers. 

Maar misschien nog wel belangrijker, werken bij Terberg  betekent werken met 220 leuke, hardwerkende en gekwalificeerde collega’s én werken aan jezelf!  Je krijgt veel ruimte om opleidingen te volgen en wordt gestimuleerd om te groeien en carrière te maken. Natuurlijk krijg je een prima salaris en secundaire voorwaarden die passend zijn voor je functie en ervaringsniveau. 

Pas je bij ons?

Om onze rol goed uit te kunnen voeren heb jij bij voorkeur:

  • Ruime ervaring in de elektrotechniek;
  • Een afgeronde relevante opleiding op MBO 3 niveau;
  • Een flexibele werkhouding;
  • Ervaring met het begeleiden van hulpmonteurs.
Klinkt het goed?

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan ben jij onze nieuwe collega en ontvangen wij graag je sollicitatie! Wil je eerst meer informatie over de vacature? Bel of app onze recruiters Esmee Smit: 06 83441271 of Barry Peulen: 06 10940668 of mail naar werkenbij@terberg.eu.

Informatie voor Bureaus:

Wij wensen deze vacature middels eigen werving in te vullen, zonder tussenkomst van werving & selectie-, detachering- en/of uitzendbureaus. Acquisitie wordt derhalve niet op prijs gesteld.
Voorgestelde kandidaten zonder nadrukkelijke uitvraag worden als niet verzonden beschouwd en niet in behandeling genomen.