av_terberg-interviews-2018_32_1_20180725_133748

Revit Modelleur Elektrotechniek

IJsselstein

Modelleer jij als de beste, maar wil je wel eens wat anders visualiseren dan installaties in een standaard kantoorgebouw?
Voor ons team Design & Build projecten zoeken we een fanatieke maar secure Modelleur Elektrotechniek!

Locatie: IJsselstein
Opleiding: MBO
Wat ga je doen?

Je werkt als modelleur aan het visualiseren van alle Elektrotechniek en beveiligingsinstallaties (brandmeld- en beveiligingssystemen, securityoplossingen etc). De projecten zijn veelal Design& Build, waarbij je vanaf ontwerpfase betrokken bent bij het pand. Een deel gebeurt in Autocad maar steeds meer volgens BIM in Revit zal werken. Heb je nog geen ervaring met Revit? Dan leer je dat bij ons! Je krijgt een cursus en interne begeleiding.
 
Werkzaamheden:

  • Je maakt werktekeningen (soms ook revisie), blokschema's, grondschema’s en waar nodig pak je een stuk engineering op;
  • Het doel is altijd een goede set tekeningen voor de eindgebruiker/ opdrachtgever. Je weet wat je tekent en weet dus wat de wettelijke normeringen en de technische (on)mogelijkheden zijn;
  • Je werkzaamheden zijn zowel 3D (Revit MEP, BIM) als 2D (Autocad, Stabicad).
Wat doet je team?

Werken bij Terberg betekent werken aan mooie multidisciplinaire en innovatieve projecten: bijzondere hotels zoals het Krasnapolsky op de dam, (hoofd)kantoren van bedrijven als Danone, Booking.com en Nespresso, en topsport en zwemfaciliteiten waar we de nieuwste duurzaamheidstechnieken toepassen, of bijvoorbeeld een nieuwe bios voor Warner Brothers. ​
​Maar misschien nog wel belangrijker, werken bij Terberg  betekent werken met 220 leuke, hardwerkende en gekwalificeerde collega’s én werken aan jezelf!  Je krijgt veel ruimte om opleidingen te volgen en wordt gestimuleerd om te groeien en carrière te maken. Natuurlijk krijg je een prima salaris en secundaire voorwaarden die passend zijn voor je functie en ervaringsniveau. 

Klinkt het goed?

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel, heb je al relevante praktijk ervaring met AutoCAD en zoek je een goede leeromgeving om met Revit te gaan starten? Dan ben jij onze nieuwe collega! We ontvangen graag je sollicitatie! Eerst meer weten over het traject? Bel dan Renée Moerenhout op 030-6860711. Ze vertelt je graag de ins en outs.
​(referentie: TU002)